Det danske magasin i Spanien

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Vi besøger El Océano Beach Hotel og Restaurant Ocean Room…

Når man vel har fundet den rette frakørsel til El Océano Beach Hotel på landevejen mellem Marbella og Fuengirola, venter en oase på 12.000 kvadratmeter ved oceanet.
Som navnet også siger, er der tale om et hotel, der selvfølgelig har værelser med senge og den slags, men for mange udskiller El Océano sig fra andre steder på grund af restauranten, der sammen med baren og terrassen er det nærmeste Costa del Sol kommer en beach club.
Vel fremme bør førstegangsbesøgende starte med at aflægge poolområdet et besøg. Det fremmer forståelsen for, hvorfor det har været værd at lægge en beach club her, midt i et sving, men klods op ad havet, hvor infinity-poolen virkelig lader til at blive forlænget af havet i det uendelige. Området sætter den rigtige stemning for en god aften.
Det næste, man bør finde, er baren og loungen. Her er lige dele atmosfære af cocktailbar og pub, og drinksene fås da også med eller uden paraply. En Martini-cocktail passer godt til den eksklusive, men samtidig afslappede bar.

Mad med mere i Ocean Veranda
Man kan vælge mellem at sidde indendørs i den elegante afdeling kaldet The Ocean Room eller på den overdækkede terrasse, der kaldes The Ocean Veranda, som de varmeste sommeraftener udvides ud på terrassen mod poolen.
Til forret kunne vi have valgt dampede muslinger, avokado med rejer og foie gras. Min gæst valgte dog thailandske fiskekager med chutney og syltede og sprøde grønsager, og jeg en cæsarsalat med salte ansjoser og moden parmesan. Dertil anbefalede tjeneren os en hvid Enate, 100 procent Chardonnay, fra distriktet Somontano. Den viser sig at være en vidunderlig kraftig vin, der sagtens kan matche de mange krydderier i fiskekagerne og de salte ingredienser i salaten.
Mens vi nød forretten kom flere og flere gæster til, og de mange forskellige sprog bladede sig som en kakofoni. Stemningen var let og lun, og snart spillede også det lille band.

Da tidspunktet kom til at vælge hovedretten måtte vi bruge udelukkelsesmetoden. En autentisk indisk karryret fra Ocean Curry Club ekskluderes, egentlig meget mod min vilje, det samme sker med den pandestegte mørbradbøf, den helstegte lammeryg og de mange fristende fiskeretter. Min gæst valgte dog skaldyr i form af grillede kæmperejer på en bund af pasta i hvidløg, mens jeg faldt for tilbuddet om ovnstegt and med julienne-skårne grønsager og en mandarin- og appelsinsauce.
Vi var begge yderst tilfredse med vore valg, og hvad vinen angik, fortsatte vi med førnævnte hvidvin, som vi mente var kraftig nok til at ledsage selv den ovnstegte and.
I stedet for et dessertkort fortalte tjeneren om aftenens valgmuligheder, og vi besluttede os begge for en chokoladedessert med tre forskellige chokolader, et værdigt punktum.
En middag på El Océano er meget mere end et måltid på grund af beliggenheden, stemningen og underholdningen, der alt sammen er rettet mod voksne (faktisk er børn under 14 år ikke er velkomne), der gerne vil spise godt i lækre omgivelser og måske samtidig tage sig en svingom.

Aktive Océano
Om dagen er der ganske fredeligt på El Océano. Man kan nyde poolen, solen og den uovertrufne udsigt. Om aftenen er her derimod liv og glade stunder. Vi nød levende musik hele aftenen, men her arrangeres også en lang række aktiviteter.

· Full Moon Gala
Hver fuldmåne skinner månen om kap med stearinlysene på terrassen, og der serveres en speciel fuldmåne-menu. De næste fuldmåner er den 26. juli og 24. august.

· Væddeløbsdag
Race Day med Glorious Goodwood, en dag med hestevæddeløb, hatte, frokost og fri cava. Den næste afholdes den 29. juli.

· Frank Sinatra – Let me be Frank!
Big band og swing med Sinatras sange den 12. juli og 9. august.


Find El Océano

Fra Marbella: Ca. 200 meter efter Riviera del Sol, lige efter gangbroen ses skiltet med Miraflores, her skal du ikke ned. Det skal du derimod ved skiltet Torrenueva Beach, som ses på billedet.

Fra Fuengirola: Ved afkørslen (cambio de sentido) ved Riviera del Sol, køres under landevejen og i retning Fuengirola. Følg derefter ovennævnte vejledning. Kører man forbi, kan man vende næste gang i La Cala de Mijas.

Adresse:
El Oceano Beach Hotel, A7 (CN-340), Km 199, Miraflores Beach, Mijas Costa.
Tlf. 952 587 550
www.oceanohotel.com

Af Jette Christiansen

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa