Bag scenen – før Smokie-koncerten

Bag scenen - før Smokie-koncerten

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på emailDet er et stort ”maskineri”, der sættes igang, når Smokie kommer til byen.
Det verdenskendte band stiller store krav. Det samme gør publikum – med rette. Alt skal være i orden, når Smokie går på scenen lørdag den 8. maj ved 21-tiden.

Selve scenen er der ikke noget specielt ved. Den måler præcis 10 x 14 meter, som den har gjort det til de foregående koncerter på Castillo Sohail. Derimod vil alt på og omkring scenen være en tand bedre end hidtil, for alt skal være helt i top.
Hele ”maskineriet” sættes i gang dagen før koncerten, når fire store lastbiler fyldt med scene-stilladser, lyd, lys, instrumenter og møbler til VIP-loungen ruller ind på borgen. 14 mand arbejder på højtryk i 36 timer, inden portene åbnes for publikum.
”Det er en stor produktion. Og derfor dejligt, at opbakningen fra publikum er så stor, specielt fra dansk/skandinavisk side. Jeg ved, at flere grupper på tværs af nationaliteter har arrangeret busture fra Almuñecar, Nerja, Torrox og Benalmádena, og det er med til at puste liv i den koncertatmosfære, jeg, som arrangør, så gerne vil have frem”, siger Henrik Andersen fra EventHuset.
Glæder I jer, er I bestemt ikke de eneste, for aftenens hovedaktører glæder sig også. Trods 35 år på bagen har Smokie aldrig optrådt i Málaga provinsen. Næsten alle deres 120 årlige jobs er ”ud-hjem-jobs”, hvor gruppen kun overnatter i byen efter aftenens koncert, for så dagen efter at flyve videre til næste job. Men sådan bliver det ikke denne gang, for alle i teamet er enige om at holde lang weekend her på kysten.
”Mange har spurgt til overraskelsen, og det kan være svært at holde på en hemmelighed – så derfor:
Overraskelsen hedder Paul Maxwel. Han er ”verdenskendt” i Marbella, hvor han netop i disse dage er ved at lægge sidste hånd på sin nye restaurant og spillested. Han er en dygtig entertainer og hans musik er fremragende. Hånden på hjertet, så har der ikke været brugt de store ressourcer på opvarmningsbandene til hverken Thomas Helmig, Shu-Bi-Dua eller Kim Larsen koncerterne. Men det er der denne gang. Så kom i god tid”, opfordrer Henrik Andersen.

På festligt gensyn under forårssolen på Castillo Sohail!

Derfor skal vi til Smokie-koncert:

Nomi Wilkens, Simzar Estates:
"Det bliver sjovt at se Smokie-drengene, og høre de gamle sange.
Man mindes gamle dage og tænker: Hvor var jeg dengang sidst i 70’erne og først i 80’erne, hvor de bl.a. sang "Needles and Pins", ”Oh Carol", "I´ll meet you at midnight". Det bliver garanteret alletiders fest. At det så holdes ude på Sohail Borgen gør det jo bare helt perfekt. Jeg glæder mig meget!”

Jan Wolfgang, Assurandør Gruppen:
"Jeg er vokset op med Smokie og deres musik.
Derfor glæder jeg mig meget til at se dem".

Peter Broberg, Nordic Dental Centre:
"Jeg kommer for stemningens skyld.
Vi samles 8-10 kollegaer til grill, inden vi tager af sted.
Der er intet som en sommeraften på Castillo Sohail".

Billetinfo
Koncerten afholdes lørdag den 8. maj kl. 21.00 under åben himmel på Castillo Sohail i Fuengirola. Dørene åbnes kl. 19.00. Billetter til ståpladser koster 40 euro og siddepladser koster 50 euro.
Du kan opnå rabat på dine billetter, hvis du samler minimum seks personer. Så får du ståplads for kun 30 euro og siddeplads for kun 40 euro. Dette tilbud gælder hele april.

Billetter kan købes hos:
Fuengirola: Café Copenhagen – Holger Danske – UniOptica – Vitamina (Centro Idea) – Frisør Hair Inspiración (Euromarket), Club Danés, El Corte Inglés (Mijas Costa)
Arroyo de la Miel: Frisør Kazzi
Marbella: Handelsbanken (Centro Plaza)
Torre del Mar: Muebles Piramides
Almuñecar: Café Rosa
Málaga: El Corte Inglés
Puerto Banús: El Corte Inglés
Hos El Corte Inglés er det muligt at bestille sin billet på www.elcorteingles.es samt i varehusene.

Afterparty
Efter koncerten vil der være stort afterparty med al den bedste musik fra 80’erne og 90’erne, flotte dansepiger og fyrværkeri. Dette er inkluderet i billetprisen og vil også foregå på Castillo Sohail.

Hjemmeside
Hjemmesiden www.smokie-spain.com er opdateret med al praktisk information, hvor du også kan lytte til Smokies musik. Derudover kan der bestilles billetter og kommer du eller dine gæster langvejs fra, kan du finde gode tilbud på hotel- og billeje på hjemmesiden.

Info-linie
Der er oprettet en telefonisk info-linie, hvor alle er velkomne til at ringe med spørgsmål ang. koncerten, billetter, etc. Nummeret er 670 63 57 86 og der tales dansk.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa