Fra Grenen til Kysten

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Familien Naundrup, Philip på 9, Natja på 12 og forældrene Jane og Peter, er rykket til Costa del Sol for at skabe sig en tilværelse i event- og sportsverdenen.
Sammen med Mette Kühnel, underviser i spansk, har 38-årige Peter startet firmaet VengaSport med golf og fodbold som metier, mens Jane og Peter står for at skulle bestyre et udlejnings- og sportscenter i Calahonda.
De ankom til Kysten sidste år og alle deres mange forberedende bestræbelser gav sig i slutningen af februar udslag i deres første træningslejr for et dansk fodboldhold, AaBs superligamandskab, som mødte de to russiske hold Dynamo Moskva og FC Zenith fra St. Petersburg i Málaga. Nordjydernes udgangspunkt med fitness og daglige træningssessioner var hotel Estepona Palace.
Jane arbejdede i et reklamebureau i Randers og Peter på institutionen ”Grenen” med nogle af de mest hårdkogte kriminelle mellem 15-18 år. Han har taget et års orlov herfra.
”Kan jeg ikke få forlænget orloven, siger jeg op”, fortæller Peter med de lange lyse krøller og de gode fodboldben. Han spillede i sin tid på Hornbæks bedste mandskab. Og det var her hans idé om at blive fodboldarrangør på Kysten opstod.

Den rigtige pris
”Hornbæk havde selv ønsker om at komme til Sydspanien, men fandt opholdene alt for dyre”, beretter Peter. Jeg undersøgte herefter selv markedet og kom til den konklusion, at det kunne gøres meget billigere – hvad vi nu selv tilbyder. Den samlede regning for AaBs 38 mand store stab løb op i omkring 300.000 kr. for knap en uge. Heraf er lejen af baner en væsentlig post”.
Peter Navndrup beretter videre, at han entrerer med et FIFA-agentur i Marbella omkring alt det praktiske med kampe, modstandere og kamparenaer. Så alt klapper.

Fuld service
”Mettes og min styrke er, at vi 100 % kan tage os af de danske hold under hele opholdet. Intet problem vil være uløst eller overladt til andre. Det tror og håber jeg, de sætter pris på”, siger Peter, som har brugt flere måneder på via telefon og mail at kontakte danske klubber for at gøre opmærksom på eksistensen af VengaSport og mulighederne for dem her.
Også serieklubber har fået henvendelser. For dem har han endvidere brugt tid på at kontakte lavere rangerede spanske klubber som modstandere. Første seriehold på besøg blev Peters tidligere klub, Hornbæk, med fire dage i starten af marts.
Jane og Peter håber, at de har fundet kimen til et godt levebrød i det spanske. Deres to børn går i dansk skole og trives, ligesom deres forældre, godt. Jane påtager sig forskellige ad hoc-opgaver i reklame- og internetbranchen og glæder sig til de kommende udfordringer i centret i Calahonda.


Resultater
AaB – Dynamo Moskva 2-4
AaB – FC Zenith St. Petersburg 1-2.
For Zenith spillede den tidligere AGFer Michael Lumb.

I samme uge var Brøndby IFs superligahold på besøg på Costa del Sol.
Holdet mødte i Estepona russiske Lokomotivo Moska og tabte 0-1.


VengaSport
om sig selv

”Lad os skabe den perfekte træningslejr.
Vi er ikke herrer over vejret
– men det arbejder vi på….”

Af Morten Møller

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa