Shoptalk april 2010

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Nye sandaler hos Shop Cristina


Så er foråret kommet, og det betyder sandaltid. Skobutikken Shop Cristina har netop fået helt nye sandaler hjem af både masaitypen og de lette, vinklede Comfort Step, alle fra det fremadstormende tyske mærke Chung Shi. Begge skotyper er balancesko og kan hver især afhjælpe forskellige fysiske problemer.

Helt nye forskningsresultater fra Lutrinaklinik i Kaiserslautern, Tyskland, viser, at den vinklede Comfort Step sko er den bedst egnede til at afhjælpe knæproblemer, idet gangen, og dermed knæet, altid afvikles korrekt. Dette har også stor betydning for en forbedret blodcirkulation, da anklen altid vippes ved hvert skridt og dermed aktiverer venepumpen.

Comfort Step skoene aktiverer også muskulaturen i fødderne, hvorved en del smerter i fødderne kan reduceres. Begge typer sko er gode imod hælspore – hver på sin måde. Den runde sko er bedst ved diskoprolaps, idet den vinklede sål træner rygsøjlen og derfor er bedre til at styrke rygmuskulaturen og forebygge.

I både den runde masaiudgave og i den vinklede Comfort Step er der kommet en hvid og en sort sandal hjem. Begge modeller er lavet i lækkert blødt læder og med udtagelig og vaskbar indersål. Hos Shop Cristina kan du prøve begge typer balancesko, og få hjælp til at finde netop den, som passer dig og dine behov bedst. Både masaityperne og de vinklede Comfort Step begynder ved € 179.

Som noget helt nyt har Shop Cristina også fået en superlet sejlersko hjem med flad, blød sål, som bygger på principperne fra vores kendte og superbløde Dux plastiksko. Disse nye Dux Beach er lavet i et behageligt tekstilmateriale og fås i seks friske farver til både herrer og damer og koster €54,90.

Besøg Shop Cristina i Fuengirola og oplev, hvilken forskel et par Chung Shi sko kan gøre for dig. At et par Chung Shi sko gør en forskel kan du læse i martsudgaven af La Danesa, hvor en tilfreds bruger fortæller sin personlige beretning om, hvad et par Chung Shi har betydet for hende. Der er et link til denne artikel på hjemmesiden www.shopcristina.com hvor man også kan se alle de nye Chung Shi modeller. 

Få større udbytte af forårssolen

Anni Dahms med barnebarnet Morten
”Uanset om du tilbringer sommeren her i Spanien eller rejser nordpå, hjælper Imedeen Tan Optimizer kapsler dig med at få en smuk, gylden farve, der holder længe”, siger Anni Dahms, der i sine Anni’s Vitalshopper forhandler produktet.
”For megen sol kan skade huden, og man bør altid være forsigtig, når man går ud i solen – især efter måneder med skyet, mørkt vejr. Huden er ikke klar til et pludseligt møde med UV-strålerne, og selvom den har en naturlig beskyttelsesmekanisme overfor solen, er den mere udsat i forsommeren”.

Imedeen Tan Optimizer er fyldt med naturlige planteekstrakter og vitaminer, der forbereder huden til solen indefra og hjælper med at beskytte mod solens skadelige UV-stråler. Tan Optimizer mindsker rødme og forlænger den solbrune farve, og undersøgelser har vist, at Imedeen Tan Optimizer stimulerer produktionen af melanin – hudens eget brunings- og beskyttelsespigment.
”Ønsker du en smuk hud fra top til tå, så tag en kapsel dagligt, og du opnår en smukkere solbrun hud med mindre sol. Husk at Imedeen ikke erstatter brugen af solbeskyttelse og altid skal anvendes sammen med en passende solfaktor”, siger Anni Dahms.

”At flytte er at leve”

Så klart og tydeligt siges det af Nanna Rai, med denne omskriving af H.C. Andersens ordsprog ” At rejse er at leve”. Nanna Rai er Scan Transports nye ansigt på Costa del Sol, hvor en af hendes hovedopgaver som salgs- og marketingmanager er at være ambassadør for firmaet, og sørge for at kunderne bliver opmærksomme på og kommer til at fornemme den tryghed, det giver at bruge et dansk professionelt flyttefirma. ”Det at flytte er ikke bare noget, man gør. Det er en proces, hvor mange ting skal planlægges, for det er ikke kun ting og sager, men også sindet, der flytter med, når man rejser og bevæger sig ud i verden.”
Nanna Rai er uddannet korrespondent i engelsk og tysk, og kommer fra et job som direktionssekretær ved et amerikansk firma med europæisk hovedsæde i Aalborg, Danmark. Nanna har tidligere undervist på Handelsskolen, været leder af skolepraktikafdelingen på Erhvervsuddannelsescenter Nord m.m. At flytte til Spanien og beskæftige sig med flytning, er en smal sag for Nanna, da hun selv, igennem hele sit liv, har bevæget sig, og ladet sig bevæge.

”Scan Transport er en international virksomhed, danskejet og drevet efter danske principper, hvor etik og professionalisme er i højsædet. Scan Transport, som er en del af Møbeltransport Danmark, som er Danmarks største flytteforretning, er også med i UniGroup Worldwide samt FAIM certificeret samt medlem af FIDI, hvilket betyder, at vi skal leve op til meget høje krav inden for miljø, faglighed og stor professionalisme. Hvis du helhjertet, med streg under hjertet, kan stå inde for det, du gør, kan du gøre en forskel”, siger Nanna Rai. ”Hos Scan Transport i Mijas er et professionelt team under ledelse af manager Keith Cassem klar til at vejlede og hjælpe med din flytning, hvad enten det er stort eller småt. ”Det, der er værdifuldt for kunden, er ligeså værdifuldt for os, og det er der, vi kan gøre en forskel.
Når man skal flytte, påbegyndes en lang proces, ikke kun logistisk, – der er nemlig mange andre ting at tage stilling til, og det er måske ikke altid lige nemt at overskue. Scan Transport mødes altid med kunderne og besigtiger evt. deres hjem, lytter til dem om, hvad der skal ske i deres nye liv, praktiske ting m.m. Scan Transport forsøger at leve sig ind i kundens bevægelse, sørge for harmoni, så de, når de bevæger sig et andet sted hen, føler sig trygge ved at bruge Scan Transport som det firma, der tager del i deres flytning,” siger Nanna Rai. ”Ofte undersøger en kunde først, hvor det kan være mest økonomisk at kontrahere flytningen, uden at tænke over alle de andre bevægelser, der også skal udføres. Man kan sige, at vi hjælper dem til at bevæge sig rundt – og bevæges og samtidig føle sig trygge.”

”Livet er en stor oplevelse, der skal gribes og leves, når den er der”, siger Nanna Rai. ”Den bedste måde at leve på, er at være i bevægelse hele tiden og være i kontakt med mennesker. Og når man flytter, bevæger man sig, man får mange nye indtryk, og bevæges af de nye steder og nye personer man møder”.

UNIGROUP WORLDWIDE og Scan Transport – the world moves with us.

Canadisk gourmet grillmærke hos Aquapool Spas

Indehaver af Aquapool Spas, Anja Kielskov, ses her med Tine Bonde

Vi går de lune, lyse aftener i møde og dermed også starten på grillsæsonen.
Spa-forhandleren Aquapool Spas, der tilbyder luksus-spa og designerhavemøbler, fører nu, som noget nyt, grill fra det canadiske mærke Napoleon Gourmet Grills, hvis grill gør topklasse-grilning til en leg for alle. Firmaet er meget anerkendt i Nordamerika, hvor det startede tilbage i 1976 og med tiden har innovativ teknologi og design – godt hjulpet på vej af den gode kvalitet, ført til stor succes.
Nu forhandler Aquapool Spas gasgrill-serien Mirage Grills, som har nogle spændende egenskaber så som en infrarød ”sizzle zone”, der på bare 25 sekunder varmer op til 950 grader celsius, så der ikke længere er nogen undskyldning for ikke at lave perfekte, saftige og smagfulde bøffer på grillen.
Serien er udført i flot, innovativt design i rustfrit stål og fås som vogn eller faststående model. Af funktioner i serien kan nævnes nem og hurtig opvarmning, temperaturmåler, baggrundslys i knapperne for grilning i de sene aftentimer, flytbar drypbakke i grillens fulde længde for nem rengøring samt krydderibakke, så du altid har det hele lige ved hånden. Udover de nævnte funktioner kan der vælges ekstrafunktioner som f.eks. integrerede skuffer for bedre opbevaringsplads. Dertil kommer Napoleon Grills’ “President’s Limited Lifetime Warranty”, der garanterer, at kunden får perfekt grilning mange år frem med sin Mirage Grill.
Man kan se Mirage-serien hos Aquapool Spas i Poligono Industrial de San Pedro, San Pedro de Alcántara, og nyde sommeren på terrassen med perfekt grillede bøffer.
Torsdag d. 4. marts mødte mere end 100 gæster op til årets første VIP Marbella event afholdt netop hos Aquapool Spas. Aftenens tema var Spa & Wellness, og otte firmaer udstillede deres produkter og demonstrerede deres services. Der serveredes lækre tapas, mens duoen Marlies & Claudio underholdt gæsterne med live musik og Magic Al med geniale tryllerier. 

Nykredit i Marbella får ny medarbejder

Nykredits repræsentationskontor i Centro Plaza i Marbella får pr. 1. april ny medarbejder. Michael Hedes Pedersen kommer fra en stilling i Nykredits Internationale afdeling i København, hvor han de seneste knap to år har betjent kunder som har købt bolig i Spanien, Frankrig og Tyskland. Michael er 40 år og tager sin kone Kati samt to-årige søn Sebastian med til den ny tilværelse i Marbella.
Michael ser frem til at indgå i Nykredits lokale team sammen med Christel Mark Hansen og Siw Mosegaard Madsen, og glæder sig til at betjene både nye og eksisterende kunder og samarbejdspartnere på Costa del Sol.
I kan møde Michael i forbindelse med Nykredits deltagelse på messen i Club Danés i Fuengirola i dagene 9.-11. april fra kl. 12-16.

Du støtter Cudeca, når du lejer bil hos Helle Hollis
Helle Hollis Car Rental støtter Cudeca ved at donere 10% af lejeprisen (gruppe C bil) til denne meget vigtige sag. Cudeca Cancer Care Hospice er en selvfinansierende velgørenhedsinstitution, hvis formål er at yde gratis palliativ pleje og specialiseret behandling til patienter, der lider af fremskreden kræft samt støtte til deres familier.
Hans Hugo From, adm. direktør i Helle Hollis fortæller, at Helle Hollis har støttet Cudeca gennem mange år, men at man nu tager det et skridt videre. "Jeg tror ikke, der er en familie, der har ikke på et eller andet tidspunkt er blevet ramt af kræft gennem egen oplevelse i familien eller gennem nære venner og kolleger. Personligt kender jeg et par tilfælde, hvor mine venner har fået hjælp fra Cudeca", siger Hans Hugo From. "Cudeca gør et stort og beundringsværdigt stykke arbejde i samfundet. Det meste udføres af frivillige, som gør det endnu mere beundringsværdigt”.

”Når du bor her, har du sandsynligvis sjældent behov for at leje en bil. Men jeg er sikker på, at du har mange venner og familie, der kommer for at besøge dig på Costa del Sol. Hvorfor ikke fortælle dem, at ved at leje hos Helle Hollis, kan de støtte vores lokale hospice. Jo flere billejereservationer foretaget med Cudecas charitynummer, jo flere penge bliver doneret", fortsætter Hans Hugo From.
"Vort samarbejde med Cudeca er meget enkelt og ligetil", forklarer Christine Fleischer, marketingchef hos Helle Hollis. "Kunden skal blot nævne Cudecas charity nummer C0001, når han/hun bestiller sin bil via fax eller telefon eller indtaste nummeret, når der reserveres online på www.hellehollis.com. Vi har også oprettet et direkte link fra Cudecas hjemmeside www.cudeca.org. Der bliver doneret 10% af lejeprisen af en gruppe C bil – og derudover giver vi 15% rabat på billejen”.
Rocio Torres Mancera, Cudeca’s Presse- og Fundraising Manager tilføjer, at hospicet er meget taknemmelig for den nye aftale med Helle Hollis. "Vi har store forhåbninger til, at mange, der har behov for billeje, vil gøre det gennem Helle Hollis og dermed støtte Cudeca, så vi kan fortsætte med at tilbyde den gratis "Special Kind of Caring" til patienter, der lider af fremskreden kræft".

Ny dansk helsekostbutik

Lene sammen med sin bror, kiropraktor Knud Byrjalsen

Lørdag d. 12. marts kunne Lene Byrjal fejre åbningen af sin butik ved Euromarket, Mijas Costa.
Gode venner, familie, trofaste kunder og nye, nysgerrige kiggede ind og nød et glas vin, mens Lene viste forretningen frem.
”Idet jeg har arbejdet i branchen her på Costa del Sol i en del år, er der heldigvis mange, der allerede kender mig, og med placeringen her ved Euromarket, som de fleste her i området ofte frekventerer, og hvor der er parkering lige uden for døren, ja så skal det nok blive godt”, siger Lene, der altså nu laver sine irisanalyser og vitamin-, mineral- og fødevareintolerancetest fra Lene’s Vitaminshop.

Nu også DVD’er hos Frisør Kazzi i Arroyo de la Miel
Frisør Kazzi i Arroyo de la Miel har i snart et par år haft et bibliotek, som fra starten har haft vokseværk.
Samlingen af bøgerne i biblioteket, der ligger i salonens i kælderetage, kommer delvist fra indehaverne Lena og Mikael selv, mens også andre har været gavmilde og har bidraget til samlingen. Udover bøger har biblioteket nu også en afdeling med film på DVD, som man er velkommen til at bytte sig til.
Det er nemlig helt gratis at benytte biblioteket, man skal blot aflevere samme antal bøger eller film, som man låner. Det føres ingen kontrol, og man behøver ikke lånekort.

Ny service hos Costa Biler
Siden jul har biludlejningsfirmaet Costa Biler haft lufthavnsparkering, der henvender sig til alle herboende skandinaver, som ønsker at langtidsparkere deres bil til en konkurrencedygtig leje i sikre rammer i Costa Bilers indendørs parkeringskælder i Los Boliches eller udendørs på Costa Bilers parkeringsområde i lufthavnen. Mange stamkunder har allerede taget godt imod den nye service. Costa Biler bruger udelukkende egne lokaler, så man trygt kan efterlade sin bil og være sikker på, at den også står der, når man kommer tilbage. Dagstaksten for parkering i Los Boliches er syv euro og for parkering i lufthavnen er den 4,50 euro. Køber man et årsabonnement til 750 euro, får man ubegrænset parkering hos Costa Biler i lufthavnen.
Det er nemt og hurtigt at aflevere og hente sin bil hos Costa Biler. Ved afrejse bliver man uden for afgangsterminalen mødt af en af Costa Bilers medarbejdere, der hjælper med bagagen, så man kan gå direkte til check-in, og parkerer derefter bilen. Ved ankomst møder Costa Biler op i ankomsthallen og man behøver derfor ikke at tænke på bus-transfer eller taxi.
Som ekstra services under bilens ophold hos Costa Biler tilbydes det bl.a. at arrangere syn, olieskift og indregistrering af danske biler. Derudover vasker Costa Biler i denne sæson bilen udvendigt inden afhentning.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa