Det danske magasin i Spanien
Nytænkning, udvikling og hårdt arbejde skaber vækst – også i krisetid

Nytænkning, udvikling og hårdt arbejde skaber vækst – også i krisetid

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Nordic Muebles i Fuengirola med en afdeling i Algarrobo Costa er en vækstvirksomhed, og dermed en sjældenhed i disse tider. I sidste måned indbød Tonny Marchmann og personale til reception for at fejre forretningens fem års fødselsdag og samtidig præsentere tre helt nye køkkenmiljøer for kunderne. Nordic Muebles forhandler fortsat køkkener fra Aubo & Hanstholm, men de nye modeller er af egen produktion – et resultat af firmaets evne til at være fremsynet og tænke ud af boksen.
”Efter fem år har vi fået godt fat i markedet både for udlændinge og spaniere, og sidste år solgte vi til ikke mindre end 16 forskellige nationaliteter. Det giver en del udfordringer, fordi stil og smag er vidt forskellig fra nationalitet til nationalitet, og derfor har vi nu også vores eget snedkeri på 400 m2, hvor vi kan tilvirke køkkenerne helt efter kundens ønsker. Jeg vil faktisk sige, at vi ikke længere har nogen begrænsninger, og samtidig er vi blevet mere konkurrencedygtige, ikke kun på pris, men også på kvalitet. Og på dét punkt er vi særligt stærke, da alle vores egne køkkenkorpusser er imprægneret mod vand. Behandlingen giver et stærkere korpus, men også en længere holdbarhed. Alle køkkener kommer selvfølgelig ud til kunden i samlet stand, så tømreren hurtigt kan montere dem”, fortæller Tonny og oplyser, at de nye køkkener stil- og materialemæssigt ligger tæt op af de køkkener, som firmaet normalt forhandler. ”Det er stadigvæk mathvid og hvid højglans, der er de største sællerter, men grå er på vej frem. I træ er det sortbejdset eg og valnød, der er mest populært”.
Nordic Muebles har stor succes med at tilbyde kunderne totalløsninger, hvor de står for alt lige fra renovering af lejligheder og villaer til montering af køkken, bad og garderobe. ”Vi har også rigtigt godt gang i salget af havemøbler”, siger Tonny. ”Her kan vi helt klart mærke, at der ikke er så mange konkurrenter tilbage på markedet, så vi har et godt, stabilt salg".
Nordic Muebles har udvidet sortimentet af brugskunst og har lige fået en masse spændende varer hjem fra Udesen Danmark, hvis Home Collection byder på lækre ting og sager til hjemmet. ”Selvfølgelig har vi godt kunnet mærke krisen, men man må bare smøge ærmerne op, tænke nyt og i øvrigt tilpasse sig markedet. Vi har et super team, hvor alle arbejder godt sammen, og resultatet af det er da bestemt heller ikke udeblevet. Vi skal ikke brokke os”, slutter Tonny Marchmann.


Til fem års fødselsdag hos Nordic Muebles

Fredag d. 22. januar var stemningen i top hos Tonny Marchmann og hans team i Nordic Muebles, hvor fødselsdagen blev fejret med manér. Rigtig mange kunder, leverandører og venner af huset var mødt op for at ønske tillykke, og firmaet kvitterede med tapas og vin til gæsterne.


Af la danesa

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa