Det danske magasin i Spanien
Semipermanent makeup – er det en mulighed for dig?

Semipermanent makeup – er det en mulighed for dig?

Jeg oplever tit at have kunder i klinikken, som ikke ved, hvad semipermanent makeup er. Nogle har hørt om det, men er bange for, at behandlingen er for smertefuldt eller tror, at faverne vil blive i huden for altid lige som en tatovering. Men begge dele kan jeg afkræfte.
Semipermanent makeup er en teknik, med hvilken man kan opnå nem, hurtig og perfekt makeup i hverdagen. En makeup der sidder lige flot i alle døgnets 24 timer. Så jo, det er en fantastisk mulighed for at genskabe fx øjenbrynene, som ofte forsvinder helt eller delvist med alderen, skabe en jævn eyeliner, som får øjnene til at virke større eller du kan markere læbelinjen, hvis den er begyndt at “flyde ud”. Denne behandling får også læberne til at virke mere fyldige.

Proccesen går ud på at indpigmentere testet og non-allergisk farve i overhuden, så et naturligt look fremtræder 24 timer i døgnet. Farven holder som regel et par år frem, og derefter udskilles resten gradvist.
Goldeneye systemet, som jeg er uddannet i at bruge, er EU-godkendt og alt er gennemtestet, så man kan føle sig helt sikker på, at der ikke kommer allergiske reaktioner på hverken farver eller nåle. Så derfor kan jeg love, at semipermanent makeup påført med Goldeneye systemet er en mulighed for dig – også selvom du er allergisk overfor almindelig makeup.
For brillebrugere er det en kæmpe hjælp i det daglige ikke at skulle sidde med forstørrelsesspejl for at få lagt en pæn og ens makeup, og selv kontaktlinsebrugere kan få semipermanent makeup.

De fleste mennesker er ikke så begejstrede for nåle, men disse er ultra tynde og går ikke så dybt i huden, som rigtige kropstatoveringsnåle gør.
Jeg påfører altid først en lidokain creme, som lokalbedøver huden, og derefter mærkes næsten ingenting.

Før behandling aftales en prøvekonsultation, hvor jeg kigger på hud, hårfarve og ansigtstræk. Jeg anbefaler det, som passer til din type, men det er til enhver tid dig som kunde, der træffer den endelige beslutning om farve (der er et meget stort farveudvalg) og facon.
På selve behandlingsdagen påføres bedøvelsescremen og vi går i gang. Behandlingstiden varierer alt efter, hvilken teknik der bruges, men regn med et par timer.
I den første tid skal det behandlede område jævnligt påføres specialcreme, og det anbefales at undgå solbadning, sandstrand og pool i fire dage.
Når huden er helet fint op igen, efterses området og evt. farvehuller i stregen fyldes ud.
Derefter har man den nemmeste og flotteste naturlige makeup, som holder et par år frem.

Mangler du hår i brynet, har du for få vipper eller måske en utydelig læbelinje, så ring og book tid til en gratis og uforpligtende konsultation i min klinik – eller ønsk dig en semipermanent makeup-behandling til jul.

For mere information og tidsbestilling ring 610 71 60 48.

Af Kosmetolog og linergist Nana Norrbom

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.