Det danske magasin i Spanien
Club de Golf Dinamarca 

Club de Golf Dinamarca indledte efterårssæsonen, det vil sige årets tre sidste matcher, med fællesmatchen fredag den 25. september på Santa Clara Golf Club, Marbella. Danske Bank var sponsor. Den følgende matcher spilledes på Santana (klubmesterskabet) den 24. – 25. oktober, og den næste spilles på Guadalhorce den 17. november 2009.

Det er her værd at bemærke, at konkurrencen om Årets Golfer i CdGD-regi afgjordes efter klubmesterskaberne på Santana, det vil sige, at der i år er syv tællende matcher mod tidligere otte.

Til matchen på Santa Clara havde CdGD reserveret banen til gunstart.

Netop denne fredag morgen havde en lastbil læsset med grus lagt sig på tværs i de såkaldte ”Curvas Peligrosas” (farlige sving) ved El Faro i Mijas Costa, og den spærrede trafikken i mange timer. Ulykken skete kl. 6.50 om morgenen, men først ved godt 10-tiden var vejbanen ryddet, og trafikken kunne afvikles.

Der sidder man i sin bil – totalt blokeret – og tror, at man er den eneste, der sidder i trafikproppen, men ved en opringning til klubben viste det sig, at 19 andre spillere heller ikke var mødt op til start på Santa Clara.

Vores matchledere, Jytte og Poul Erik Bæk, viste format ved at arrangere med golfklubben, at de forsinkede medlemmer kunne deltage i turneringen. og i koordination med caddy master blev de sluset ind i turneringen. Godt gået Jytte og Poul Erik.

Inden starten havde sponsoren budt på morgenkaffe i klubbens restaurant og havde traditionen tro udleveret en picnicpakke til spillerne som forplejning under de 18 hullers strabadser.

Efter golfen og inden middagen var der tid til en forfriskning og en snak om golfspillet, det gode vejr og ventetiden i trafikproppen på motorvej N340. 

Middagen var arrangeret i klubbens restaurant. Der var dækket op til ca. 90 deltagere, og det må siges at være meget tæt på fuld deltagelse.

Præmieoverrækkelsen fandt sted under middagen, og her havde Danske Bank sponseret meget flotte præmier til de bedst placerede i de tre kategorier: A-, B- og C-rækken samt gæsterækken.

Danske Bank sponserede endvidere præmier for længste drive damer/herrer samt flagpræmier – tættest på flaget på de fire par 3-huller.

           
 
Santa Clara den 25. september
 
 
A – Rækken
Navn
Resultat
HCP
 
Kim Müller
36
17,6
 

Søren Sejer Christensen           

33
13,7
 
Poul Sauerberg
31
15,4
B – Rækken
Navn
Resultat
HCP
 
Preben Jensen
36
20,7
 
Eva Hemicke
34
21,3
 
Poul Erik Jacobsen
33
22,7
 
Kurt Willadsen
32
18,2
C – Rækken
Navn
Resultat
HCP
 
Connie Larsen
32
31,3
 
Henriette Dideriksen
32
35
 
Ulla Müller
31
30,3
Gæsterækken
Navn
Resultat
HCP
 
Tonny Haahr
28
15,6
 
 
 
 
Længste drive
Annelise Stuer
Hul
 
Længste drive
Tom Sørensen
Hul
 
 
 
 
 
Nærmest flaget
Per Christensen
Hul 2
 
Nærmest flaget
Erik Knudsen
Hul 6
 
Nærmest flaget
Kim Müller
Hul 13
 
Nærmest flaget
Søren Sejer Christensen
Hul 15
 
           

En stor tak til sponsoren Danske Bank, til matchledelsen og til samtlige deltagere i fællesmatchen for en god dag på Santa Clara.

Af Peter Hemicke

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.