Det danske magasin i Spanien

Alvorlig vandmangel i Torremolinos

Manglen på vand begynder for alvor at blive synlig på Solkysten. Torremolinos er et fint eksempel herpå. De seneste uger har de lokale myndigheder hentet vand fra søen “Parque de la Batería” for at vande byens grønne arealer. Det har… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Antallet af immigranter bekymrer spanierne

Det er tidens leveomkostninger, boligmangel og ligestilling, der bekymrer spanierne mest. Men det stigende antal immigranter i landet bekymrer mere end nogensinde. Seneste opinionsundersøgelse fra analyseinstituttet 40dB viser således, at 57 procent af borgerne mener, at der i dag er… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Byggeriet af Fuengirolas nye markedshal er forsinket

Nedrivningen af ​​den gamle Mercacentro markedshal i centrum af Fuengirola, et projekt for at gøre plads til en ny moderne markedshal, har stødt på et stort problem, idet en del af strukturen er forbundet med en nabobygning. Kommunale kilder har… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Historisk fund på Málagas populære marked

Alle, der bor i Málaga, ved, at man risikerer at finde gamle ruiner blot ved at løfte en flise i det historiske centrum. Hvert opgravnings- og renoveringsarbejde, der udføres, står over for en udfordring – graver de dele af byens… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Transportører truer med at strejke inden jul

Fagforeningerne CC OO og UGT har indkaldt til generalstrejke i vejtransportsektoren 28. oktober, 11., 28. og 29. november, 5. og 9. december og på ubestemt tid fra 23. december. Ifølge fagforeningerne er over en halv million arbejdere inden for gods-… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Hvem var… Severo Ochoa?

Málaga har en gade. Marbella, Torre del Mar og Fuengirola har også en, og Madrid har desuden et hospital, en togstation og et forskningscenter, Centro de Biologia Molecular. Enhver by med respekt for sig selv har en vej, gade, avenue eller et eller andet – opkaldt efter Severo Ochoa. Severo Ochoa de Albornoz blev født […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.