Det danske magasin i Spanien

Spanierne har ændret indkøbsvaner

Mercadona var først – nu følger andre store supermarkedskæder efter. Det er blevet populært med supermarkedernes “egne produkter”. Analyseinstituttet Kantar Worldpanel beretter i deres nyeste analyse om en markant ændring i indkøbsvanerne i Spanien. Instituttet konkluderer, at 60 procent af… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Kæmpe efterspørgsel på ældrerejser

Det tog blot 48 timer at få solgt 886.000 rejser. De spanske ældrerejser, også kaldet Imserso-rejser, sælges hurtigere end nogensinde. På blot to døgn blev alt udsolgt, og talrige rejsebureauer landet over har nu lange ventelister på rejselystne borgere, der… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Vandrestriktioner igen – ingen påfyldning af pools

Når vi går ind i oktober og lader sommerhøjsæsonen bag os, vil undtagelserne, der tillod f.eks. opfyldning af svømmebassiner og noget kunstvanding af haver osv., nu ophøre til følgende anvendelser: vask af gader, påfyldning og genopfyldning af pools og bassiner,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Advarsel om skadelige pesticider i spansk frugt og grønt

Miljøorganisationen Ecologistas en Acción oplyser, at Spanien i 2022 solgte fødevarer med mindst 106 pesticider, herunder 59 hormonforstyrrende stoffer og 32 uautoriserede stoffer. Sådan lyder konklusionen i organisationens nye rapport, Ret til dine hormoner, Pesticidrester i spansk mad, der analyserede… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Fire nye radarer i Málaga

I de kommende uger vil Generaldirektoratet for Trafik (DGT) installere fire nye radarer på Málaga-provinsens veje for at reducere hastigheden og sænke ulykkesraten på visse strækninger. Radarerne føjes til de 23 faste og sektionsradarer, der allerede er installeret i provinsen.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

KÆRE LÆSER

Velkommen til oktoberudgaven af La Danesa hvor du kan møde spændende personligheder, opleve dejlige udflugtsmål og søge inspiration til dagligdagen på Costa del Sol. I månedens udgave af “Vi møder veteranerne…” har vi mødt Charlotte Dender Hansen. Hun er pigen med det store smil og den friske stemme – uanset om du møder hende privat, […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.