Det danske magasin i Spanien

Fire nye tilfælde af abekopper

Infektionssygdommen Mpox – også kaldet abekopper – spreder sig fortsat i Málaga-provinsen og i det øvrige Andalusien. Således har sundhedsvæsenet i denne uge registreret fire nye tilfælde af den frygtede sygdom. Det betyder, at 83 patienter i Andalusien døjer med… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Stor flyshow i Torre del Mar 

Den står på fly, show og luftfart i weekenden i Torre del Mar. Nu på søndag klokken 11.45 indvies et af årets største opvisninger på spansk jord. Forsvarets bedste piloter og fly har taget plads i Torre del Mar for… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Rekordmange organtransplantationer i Andalusien

Andalusiske hospitaler har registreret et rekordstort antal organtransplantationer. Ikke færre end 600 transplantationer blev gennemført i årets første seks måneder, hvoraf 14 var børn, der fik nye organer.Der var 359 nyretransplantationer, 154 levertransplantationer, 58 lungetransplantationer, 22 hjertetransplantationer og syv bugspytkirteltransplantationer.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Bliv værtsfamilie for afrikanske børn i medicinsk behandling

Den velgørende fond Tierra de Hombres søger familier i Málaga og Córdoba, som vil være værter for afrikanske børn, der kommer til Spanien for at få livreddende medicinsk behandling. Disse børn, som har alvorlige sundhedsmæssige og økonomiske problemer i deres… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Statister søges til western, der skal filmes i Andalusien

Hvis du altid har haft et ønske om at være med i optagelsen af en rigtig western, så har du chancen nu! Den andalusiske provins Almería er et kendt optagelsessted, især for westerns, og mandag den 9. september er der… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Munkeparakitten – kystens invaderende papegøje

Vi har alle set og hørt dem langs Costa del Sol, men måske uden at tænke på at det er faktisk en art af papegøjefamilien, vi har flyvende og skrattende rundt omkring i vores nabolag? Vi taler selvfølgelig om munkeparakitten (Latin, Myiopsitta monachus), en fugl som er til stor ærgrelse for nogen og til glæde […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.