Det danske magasin i Spanien

Ti grunde til at gå barfodet på stranden

Der er nok ikke noget bedre end at gå barfodet på stranden med varmt sand mellem tæerne, mens Middelhavets bølger køler dine fødder. Hvis du elsker en barfodet tur ledsaget af lyden af ​​bølger, så er du ikke alene. Men… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Massive protester mod Mijas’ æseltaxaer

Der er atter massive protester mod æseltaxaerne i Mijas Pueblo. Det sker efter, at to æsler i den seneste uge er besvimet sandsynligvis grundet varmen. De to episoder blev filmet af forbipasserende, som efterfølgende har floreret livligt på de sociale… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Rengøringen halter i Torremolinos

Der er på ny problemer med den offentlige rengøring i Torremolinos. Derfor aktiverer byrådet nu en plan, som skal sikre renere gader, parker og strande sommeren over.  Kommunen har blandt andet sikret sig seks nye højtryksrensere, som skal på gaden… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Kulturelle fredage i Mijas i hele august

Fra den 9. august begynder Mijas med kultur- og fritidsbegivenheder under titlen “Veraneando” (for at tilbringe sommeren). Der er fire forskellige arrangementer: Det første arrangement afholdes nu fredag ​​den 9. august. Der vil være en forestilling med monologer af Jacob… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

750 € i bøde for ulovligt brug af Málagas drikkefontæner

Byrådet i Málaga minder befolkningen om, at de 329 offentlige drikkefontæner, der er fordelt i hele kommunen, kun må bruges til drikkevand. De specificerer endvidere, at det er strengt forbudt at bruge dem til personlig hygiejne eller til at vaske… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

88 færger til Nordafrika på én dag

Sidste lørdag krydsede næsten 40.000 passagerer Gibraltarstrædet fra Algeciras og Tarifa på det spanske fastland til Nordafrika. De to havne registrerede i alt 88 færgeafgange til de nordafrikanske havne Ceuta og Tangier. Omkring 37.431 passagerer og 9.566 køretøjer rejste til… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.