Det danske magasin i Spanien

Sygeplejerskerne forlader Solkystens sygehuse

Manglen på sygeplejersker forværres fortsat. I årets første halvår har 200 sygeplejersker forladt Málaga-provinsens sygehuse. “Det er den lave løn, de kortvarige kontrakter og manglende personlig udvikling, der får sygeplejerskerne til at søge væk,” fortæller José Miguel Carrasco fra sygeplejerskernes… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Lange udsigter for miljøvenlige biler

Der er godt gang i bilsalget på Costa del Sol, men det er bestemt ikke de miljøvenlige biler, der dominerer salget. I flere år har myndighederne ellers slået et slag for de nye miljøvenlige biler – men uden held. De… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Anti-tyrefægtning protest før Málagas feria

Lørdag, blot et par uger før starten på Málagas store feria, demonstrerede omkring hundrede anti-tyrefægtningsdemonstranter i byens centrum for at vise deres afsky over “mishandling af dyr for underholdningens skyld”. Den fredelige protest, organiseret af dyrerettighedspartiet Pacma under mottoet “Det… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Gratis klassisk musikalsk rejse på Fuengirolas strandpromenade

Symphony, “en virtuel rejse til hjertet af klassisk musik”, blev indviet i Fuengirola i sidste uge. Den unikke oplevelse skabt af La Caixa-fonden finder sted på byens strandpromenade, hvor den vil være tilgængelig indtil 2. september. “Vi er meget glade… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

FIESTA Marbella aflyser alle begivenheder undtagen Pete Tong Ibiza Classics

Arrangørerne af FIESTA Marbella musikfestival har annonceret ændringer i programmet for dette års arrangement. Det er nu blevet bekræftet, at alle arrangementer under den planlagte fem-dages musikfestival i Marbella Arena er blevet aflyst, med blot én undtagelse – Pete Tong… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.