Det danske magasin i Spanien

Det nye Málaga

DanesaPLUS tager dig atter med på tur – denne gang en éndagstur til Málaga by. Byens er de seneste år kommet på alles læber, men det er de færreste, der får et optimalt udbytte af et kort besøg. Det sikrer… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Málaga – næstvarmest i Spanien

Den forgangne weekend var varm, så varm, at en rød advarsel blev udstedt af det spanske meteorologiske institut (Aemet). De varme vinde, der fejede ind over kysten fra det indlandet, fik luften til at ligne en stegeovn. I løbet af… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Billigere boliglån på vej

Der er godt nyt til boligejerne på Solkysten. Boliglånene er nemlig på vej ned, og det vil kunne mærkes på pengepungen i de kommende måneder. “Centralbanken satte i sidste måned renten ned, og det kombineres nu med en øget konkurrence… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Landturismen blomstrer også

Det er ikke kun Solkystens hoteller og ferieboliger, der melder næsten alt udsolgt i denne tid. Situationen er identisk i Málaga-provinsens indland. I flere landsbyer er det vanskeligt at finde et ledigt hotelværelse, og talrige landejendomme er fuldt booket for… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Fartkameraer opdager om du bremser for at undgå bøde

Spanien optrapper sine trafiksikkerhedsforanstaltninger med nye hastighedskameraer designet til at registrere bilister, der bremser strategisk før et fartkamera. De nye avancerede kameraer kan registrere køretøjer, der sænker farten, når de nærmer sig en fartkamera, og derefter hastigheden op igen umiddelbart… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

45 sager om it-kriminalitet om dagen

Cybersvindel er steget med 60 % på et år i Málaga-provinsen, hvor der nu registreres i alt 45 sager om dagen. Computersvindel, der bruger e-mail, SMS, sociale medier eller internettet som lokkemiddel, tegner sig nu for hver femte forbrydelse begået… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.