Det danske magasin i Spanien

Velgørenhedskoncert for Cudeca i Benalmádena

Har du ingen planer for lørdag den 15. juni, er her et fint og gavnligt alternativ. Det er eleverne fra Benalmádena School of Music and Dance, der udfører en velgørenhedskoncert i Benalmádenas auditorium i Parque de Paloma. Koncerten, der starter… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Ulovligt salg af mojitos på Málagas strande

Alle og enhver kan drømme om en mojito, når de ligger på stranden, men den kan kun købes og nydes på en strandbar og andre autoriserede serveringssteder. Det lokale politi i Málaga har på det seneste fanget flere personer, der… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Nyt privathospital på vej i Vélez-Málaga

De private hospitaler, lægehuse og klinikker har den seneste håndfuld år blomstret frem i kystbyerne vest for Málaga. Nu kommer der tilsyneladende også til at ske noget øst for Málaga. Således har selskabet HM Hospitales netop udmeldt, at de vil… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Axarquía – spansk pioner inden for nuludledning af behandlet vand

Forskere fra universitetet i Málaga (UMA) fremhæver den ekstraordinære kvalitet af havvandet på den østlige Costa del Sol, da alt genbrugsvand fra de store renseanlæg i regionen nu går direkte til landbruget. Der tales især om Axarquía-området. På trods af… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Grønt lys til nyt nomade-hotel

Det strømmer fortsat til Solkysten med IT-nomader. Tidens nye tilflyttere har blot svært ved at finde et sted at bo. Derfor tager entreprenørgruppen Moraval nu første spadestik til opførelsen af et nyt hotel, som er specialdesignet til IT-nomader. ”Vi ser… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

HVOR GÅR TUREN? – Spanske rejsetips til sommeren 2024

Sommeren er her og den officielle højsæson er allerede begyndt. Juni er en god måned at udforske Spanien med lyse dage (i gennemsnit 10-11 timers solskin), mens varmen ikke er uudholdelig og skoleferien endnu ikke er startet. La Danesa byder her på en bunke rejsetips, hvis du leder efter vand og strand, gourmetmad og kultur, […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.