Det danske magasin i Spanien

Beskæftigelsen blomstrer på Solkysten

Maj plejer at være en af årets bedste måneder for ledigheden. I år er ingen undtagelse. På Costa del Sol blev der i sidste måned skabt 12.000 nye arbejdspladser. Det er, ikke overraskende servicefagene, der har brug for ekstra arbejdskraft. De… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Ingen vand på Solkystens strande

På Solkystens strande kommer der ikke vand i bruserne i år. Costa del Sols 14 kommuner har i samråd med de tre største vandforsyningsselskaber (Emasa, Axarquia og Acosol) besluttet ikke at genåbne for vandet i de talrige brusere, der står… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Mange tyverier fører til flere sikkerhedsforanstaltninger

Siden inflationen begyndte at stige og lægge mere pres på privates pengepung, har dagligvarebutikkerne registreret en stigning i tyverier. Derfor er de tvunget til at indføre flere sikkerhedsforanstaltninger, for så vidt muligt at forhindre tab påført af af stjålne varer.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Den danske kæde Normal åbner i Málaga

Den danske virksomhed Normal, der blev etableret i Silkeborg i 2013, er på vej til at åbne sin første butik i Málaga. Det skandinaviske mærke, som er en af ​​influencers og Tiktokers favoritbutikker, har specialiseret sig i hygiejne- og skønhedsprodukter… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Delvist grønt lys for Axarquías pools

Området La Axarquía i den østlige del af Málaga-provinsen har nu fået grønt lys fra Junta de Andalucía til delvis opfyldning af private og offentlige svømmebassiner med vandcirkulationssystemer, men dette gælder kun i tilfælde af kompensation efter vandtab gennem fordampning… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

9 planter til haven, der ikke kræver meget vand

Der er ingen tvivl om, at folk elsker deres haver, terrasser og altaner, og derfor er dette forår og forsommer en travl tid på planteskolerne. Traditionen tro vil vi gerne have en velklippet sund, grøn græsplæne og når varmen her i det sydlige Spanien tillader det, vil mange også gerne realisere drømmen om tropisk idyl […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.