Det danske magasin i Spanien

Høj inflation på basisfødevarer

Prisen på hverdagsindkøb i Spanien er fortsat akilleshælen i kampen mod inflationen. I løbet af januar var inflationen for basale fødevarer i Spanien 7,4 procent. De største prisstigninger blev set på fisk og skaldyr, grøntsager og madolie. Mad er netop… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Posthus bliver til luksushotel

Efter fem års stilhed er der nu nyt vedrørende Málagas posthus i bymidten. Bygningen tilhørte Junta de Andalucía, som i 2019 solgte den til den israelske forretningsmand Haim Tsuff for 23,5 millioner euro. Hans idé har fra starten været at… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Ny stor fritidspark i Rincón

Projektet har været undervejs i to årtier, men den 23. februar kan den nye ”Baluma Park” endelig indvies i Rincón de la Victoria. Det er en ny fritidspark for hele familien med store legepladser, udendørs fitnesscenter, løbesti, bordspil, BBQ, café,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Den varmeste januar siden 1961

Det spanske meteorologiske institut (Aemet) påpeger i sin månedlige klimarapport januars “ekstreme varme” i Andalusien, hvor gennemsnitstemperaturen var 11,6 grader. Dette er hele tre grader over gennemsnittet og den varmeste januar, der er registreret siden 1961. Rapporten fra Aemet slår… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Málaga CF’s fodboldfans vandaliserer kvarterer

Lokalbefolkningen i Málagas La Roca-kvarter siger, at de føler sig “truede”, hver gang Málaga CF spiller på det nærliggende fodboldstadion La Rosaleda. Efter de seneste hændelser har naboerne besluttet offentligt at fordømme manglen på sikkerhedsforanstaltninger i deres nabolag, når byens… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.