Det danske magasin i Spanien

Sommerens to bedste øl

17 forskellige klassiske dåse pilsnerøl, der kan købes i almindelige dagligvarebutikker, er for nylig blevet inddraget i en undersøgelse foretaget af den spanske forbrugerforening OCU. Metoden der blev brugt var en blindtest, og panelet bestod af øleksperter med international BJCP… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

To dræbte og fire sårede efter ulykke på AP-7 nær Marbella

Fredag eftermiddag skete der et meget alvorligt trafikuheld på AP-7. Ifølge transportledelsescentret i Málaga døde to personer og fire blev såret – tre i en kritisk tilstand. Ulykken skete på betalingsmotorvejen AP-7 ved km 191 nær Marbella i retning mod… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Flere selvmord end nogensinde

849 borgere i Andalusien tog sidste år livet af sig selv. Det er en fordobling på ganske få år, som nu for alvor bekymrer myndighederne. Der er således i dag flere andalusere, der begår selvmord end der omkommer i trafikken.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Månedlige boliglånsgebyrer €250 dyrere på et år

Boligejere med spanske realkreditlån skal nu i gennemsnit betale €250 mere i månedlige rater end for et år siden efter 12 måneder med konstante stigninger i Euribor-renten (EU-zonens benchmarkrente). Den 21. juli er det et år siden, at Den Europæiske… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.