Det danske magasin i Spanien

Voldsomme anklager mod Marbella borgmesters svenske mand

Anklagerne går på organiseret kriminalitet og hvidvaskning af store beløb, der stammer fra narkotikahandel. Det er retsvæsenet i Madrid, der har tiltalt den svenske ejendomsmægler og forretningsmand, Lars Gunnar Broberg. I april måned blev hans søn anholdt i Brasilien efter… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Møbeltyverier i restauranter

Nationalpolitiet har anholdt to mænd på 37 og 19 år, anklaget for at have stjålet møbler fra restauranter. Det sker efter en igangværende efterforskning, under navnet Operation “Melocotón”. De anholdte har brudt ind i et halvt dusin restauranter i Fuengirola… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Solkystens privathospitaler udvider markant

Málaga-provinsens hospitaler råder samlet over næsten 4.800 sengepladser. 40 procent af disse tilhører i dag privathospitalerne, som satser stort på Costa del Sol. Således har Quiron netop åbnet et helt nyt hospital i Málaga, og Vithas Xanit har indviet sin… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Málaga Lufthavn har genvundet næsten 100 % af sin sommertrafik

Málagas internationale lufthavn forventes at slutte året med 18 millioner passagerer efter at have genvundet over 90 % af trafikken fra april til oktober, ifølge lufthavnsoperatøren AENA. Både lufthavnens biludlejning og virksomheder er også meget tilfredse med tallene på trods… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Mindeord Jens Mølgaard Jensen

Det var i Spanien, nærmere betegnet Málaga, at Jens M. Jensens anden karriere kom til at udfolde sig. Det var også i sit elskede Spanien, at Jens M. Jensen stille sov ind, omgivet af sine nærmeste, den 13. oktober 2022 efter få dages sygdom, 83 år gammel. Jens M. Jensen var trods alderen stadig i […]

Málaga kaffebryggeri laver Spaniens bedste kaffe

Kaffeelskere og feinschmeckere bør tage til Málaga by, hvor du kan finde landets bedste kaffe ifølge Aeropress Spain Championships. 44 af landets bedste kafferistere deltog i konkurrencen, hvor et ekspertpanel valgte vinderen i en blindtest. Kima Coffee på Calle Carretería… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.