Det danske magasin i Spanien

Mere end 3,2 millioner andalusere på fattigdomsgrænsen

Hele 38,7 % af den andalusiske befolkning eller 3,27 millioner mennesker befinder sig på fattigdomsgrænsen ifølge den seneste rapport fra den andalusiske organisation mod fattigdom og social udelukkelse (EAPN-Andalucía). Tallene refererer til 2021 og viser en stigning på 1,8 procent… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Håb for ny busstation i Fuengirola

For første gang i flere årtier er der nu begrundet håb for at Fuengirola kan få en ny, større og mere moderne busstation. I går var byens borgmester, Ana Mula, i Sevilla til møde med Junta de Andalucía for at… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Solkystens boligejere higer efter lån med fast rente

Tendensen på markedet for boliglån har på ganske få måneder ændret sig markant – både i Málaga-provinsen og det øvrige Spanien. Mange ønsker nu at gå fra lån med variabel til fast rente, og flere end nogensinde ønsker at få… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Disse færdigheder er nødvendige for få job i Málaga

Málaga Tech Park, hvor der er mellem 600-650 virksomheder, er inde i en periode med markant vækst. Felipe Romera, daglig leder i erhvervsparken, fortæller, at man hver dag modtager henvendelser fra virksomheder, generelt store virksomheder, noget der aldrig er sket… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Málagas kontroversielle solcelledrevne skraldespande

Som en sidste tilføjelse til Málagas kommunale budget (der omfatter 1,5 millioner euro til nyt tag på katedralen og 1 million euro til oprydning efter Calima) har kommunen nu tilføjet 670.000 euro til 120 solcelledrevne skraldespande. Omkostningerne fik mange til… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.