Det danske magasin i Spanien

Covid-19: Smittetallene styrtdykker på Costa del Sol

Med blot 58 nye smittetilfælde indenfor det seneste døgn i Málaga-provinsen er den femte smittebølge nu definitivt på retur. Den seneste måned er smittetallene faldet konstant efter en sommer med skræmmende høje tal og flere hospitaler på randen af et… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Málaga eksporterer mere end nogensinde

Til trods for pandemien har de lokale eksporterhverv godt gang i hjulene. De seneste tal vidner om en hidtil uset stor eksport fra Málaga, som indtil nu bestemt ikke har været provinsens stærkeste varemærke.  Det er ikke bare Málaga-provinsens gastronomi,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Sierra Bermeja branden øger risikoen for oversvømmelser

Branden i Sierra Bermeja i Málagaprovinsen er nu helt under kontrol, men skader på naturen kan for alvor øge risikoen for oversvømmelser i Estepona og den vestlige del af Costa del Sol i de kommende år. Det hævder Antonio Gallegos,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Vil Spanien gøre vaccinering obligatorisk for alle medarbejdere?

Italien er det første land, der pålægger alle der er i arbejde obligatorisk vaccination, men er det muligt, at Spanien vil gøre det samme? Efter at de italienske myndigheder den 16. september besluttede at kræve vaccinacion af befolkningen for at… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

IKEA åbner i indkøbscenteret La Cañada

I november åbner den svenske møbelgigant Ikea en butik i indkøbscentret La Cañada i Marbella. Selvom møbelgiganten er bedst kendt for sine enorme møbelvarebutikker rundt om i verden, leder virksomheden efter nye måder at komme tættere på kunderne, og på… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.