Det danske magasin i Spanien

Stor stigning i salg af ejendomme

Boligmarkedet på Costa del Sol er ved at komme sig ovenpå pandemien. Nogle områder klarer sig bedre end andre, især Fuengirola, hvor salget boomede i første kvartal i år. Boligsalget på Costa del Sol havde været faldende gradvist i et… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Flere hoteller sat til salg

Flere af Costa del Sol helt store hoteller har det seneste år skiftet ejer. Nu kommer turen tilsyneladende til lidt mindre hoteller – de såkaldte Boutique hoteller. I følge ejendomsportalen idealista.es er der lige nu et halvt hundrede af denne type hoteller til salg… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

14 nye Covid-dødsfald i Málaga

Selv om både smittetal og mængden af hospitalsindlæggelser ser ud til at have nået toppen på den nuværende smittebølge, har 14 patienter i Málaga-provinsen indenfor det seneste døgn mistet livet som følge af Covid-19 smitten. Det er den største mængde… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Er det Batman? Nej, det er Guardia Civil

La Guardia Civil, som har håndhævet den spanske lov i 177 år, har ikke altid været så populær, især hos billister, der blev taget for at køre for hurtigt. Men politikorpset, der fortsat spiller en vigtig rolle i beskyttelsen af… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Ny hedebølge med op til 44 grader

Som om det ikke har været varmt nok, har det spanske meteorologiske institut (Aemet) bekræftet, at Spanien går ind i sommerens største hedebølge! Bølgen, der begyndte søndag, vil intensiveres i løbet af ugen og i løbet af næste weekend. Den… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Se årets stjerneregn!

I perioden mellem den 11. og 14. august er det tid til den årlige “stjerne regn”, bedre kendt som Perseids. Det vurderes at man kan registrere op til 100 stjerneskud i timen. Perseiderne er en meteorsværm, der følger kometen Swift-Tuttle… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.