Det danske magasin i Spanien
Vikingos Golf på La Cala America den 21. oktober 2019

Vikingos Golf på La Cala America den 21. oktober 2019

Vikingos Golf oktober match blev afviklet på La Cala America med Spain-Holiday.comsom matchsponsor og var samtidig den sidste tællende match i kampen om at blive Årets Viking.Det var 42 forventningsfulde vikinger, som var klar til en udfordrende bane i strålende golfvejr. For flere en krævende bane, men alligevel lykkedes det en del vikinger at komme ind med høje scorer (meget høje) og matchledelsen håber, de vindende vikinger selv sørger for at få reguleret deres handicap, så alle kan konkurrere på lige vilkår til næste match, der gælder om at blive klubmester 2019.

Banen stod knivskarpt og alle kørte rundt i buggies på den meget lange og kuperede bane. Dagen sluttede på La Calas restauration og de, der ikke var tilfredse med deres score, kunne glæde sig til en velsmagende fælles forret og dejlig selvvalgt hovedret.

Efter spisningen startede præmieoverrækkelsen:I vikingernes populære holdspil kom vinderholdet ind med 85 point og bestod af: Keld S. Nielsen, Ingvard Poulsen, Kurt Andersen og Niels Mathiesen. 

Holdpræmierne var sponseret af Simzar Estates v. Tom Sørensen. 

Nærmest flaget Hul 8: Allan Petersen– Hul 14: Jan Petersen – Hul 16: John Jensen

Stableford-turneringen, som var den sidste i kampen om ‘Årets Viking’, blev vundet af:

Nr. 1 Ingvard Poulsen 44 pts. – Nr. 2 Niels Mathiesen 43 pts. – Nr. 3 Jesper Hertz 38 pts.

Nr. 4 John Jensen 37 pts – Nr. 5 Poul Christensen 34 pts. 

Som det ses, var to spillere helt i særklasse denne dag og med disse resultater kunne match-ledelsen finde frem til, hvem der skulle kåres som ‘Årets Viking’. Der var spænding til det sidste, idet flere spillere kunne ende med at vinde denne titel i 2019, men Niels Mathiesen kom fra baghjul og overhalede alle med en samlet score for sine bedste tre runder på i alt 111 point.

‘Årets viking’ blev derfor Niels Mathiesen, som fik overrakt et gavekort sponseret af BlueCatParkering/Costa Biler. Gavekortet gælder 12 ugers parkering og rengøring af bil og blev overrakt til Niels Mathiesen sammen med en flaske magnum rødvin.Stor tak til vores matchsponsor Spain-Holiday.com og holdpræmie sponsor Simzar Estates v/Tom Sørensen, samt ‘Årets Viking’-sponsor BlueCatParkering/Costa BilerLa Cuenta vinos havde sponseret tre flasker rødvin som klappepræmie til de vikinger med lidt lavere scorer.

Husk det er vigtigt, du støtter vore sponsorer!  Du kan se matchkalender, referater og billeder på www.vikingosgolf.dk  

Vikingos Golfs sidste match i 2019 er klubmesterskabet på Rio Real Golf den 22. november med efterfølgende dansk julefrokost på restaurant Holger Danske. 

Med venlig hilsen Kenneth, Søren og John                      

Af Stig Wiberg

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.