Det danske magasin i Spanien
NORDIC golfers samt SIMZAR Estates bakker op om de glade skandinaver på Lauro golf

NORDIC golfers samt SIMZAR Estates bakker op om de glade skandinaver på Lauro golf

Den 22. okt. spillede 68 friske golfere turnering i flot efterårsvejr, som mere lignede sommer.  T-shirt uden ærmer og korte bukser, livet er skønt i Spanien.

Nordic golfers, som er gode samarbejdspartnere med Lauro Golf Resort var sponsorer til dagens match. Nordic golfers ejes af Jess Krelskov og Christian Mathiassen, deres største prioritet er at hjælpe alle golfere til en bedre oplevelse, både med hjælp til div. golfbaner/tilbud samt hotel med gode bæredygtige priser i Norden samt Spanien og Portugal. Virksomheden har kontor i Centro Nórdico på Mijas-vejen.

Nordic golfers uddelte dejlige rødvine og flotte pro V-bolde til de glade vindere af dagens match.  Alle siger mange tak!

Den 12. november, var det så Simzar Estates, der mødte op med herlige præmier til den skandinaviske match. Simzar Estates blev repræsenteret af Mette Jensen, som selv spillede med i dagens match. Mette samt Nomi og Tom fra Simzar er klar til hjælp, hvis man ønsker at sælge eller købe hus/lejlighed på kysten.

Deres kontor ligger i underetagen i Centro Idea, på Mijas-vejen.

Mette Jensen fra Simzar og Tove Pedersen fra Lauro Golf klar til pris overrækkelsen – Til højre: Hole in One Rene S. Bendtsen med Matchkeder Tove, Kauro golf.

Mette må bringe held, for både sidste gang, de var sponsorer, og denne gang blev der lavet Hole in One.

Dagens heldige eller dygtige var Rene Storgaard Bendtsen, der lavede Hole in One på hul 2 og scorede 5 point på hullet. Vi ønsker stort tillykke!

Mette udleverede flotte præmier, rød- og hvidvine fra Ribero del Duero, samt golfbolde og diplom til vindere, i samarbejde med Tove Pedersen fra Lauro Golf.

Vinderscorerne var høje: 2 x 37 point til nr. 1 og 2, Frank Hallenslev og Nalle Pedersen, samt 35 til Claus Rasmussen og Erik Lund.

Damerækkens vinder blev Julia Jensen med 32 point efterfulgt af Lisbeth Friberg og Helle Sandris hver med 30 point samt Lis Eibye med 29 point.

Alle spillere takkede Mette og Simzar Estates for de flotte præmier og håber på gensyn i det nye år.

Dagen sluttede med tapas til alle.

Har man lyst at deltage i de hyggelige tirsdagsmatcher på Lauro skal tilmelding ske til tove@laurogolf.comsenest lørdag kl. 12.00 med navn, hcp. og golfnr. 

Simzar Og de glade vindere på Lauro Golf.
Af Stig Wiberg

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.