Det danske magasin i Spanien
Stjernernes fotograf flytter til Costa del Sol

Stjernernes fotograf flytter til Costa del Sol

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Med kufferten fyldt med fotoudstyr har hun rejst Europa tyndt. Men nu vil den kendte danske fotograf, Anja Ekstrøm, opholde sig mere på Costa del Sol. Med fortsat base i det Københavnske er den langsigtede plan, at Anja kommer til Málaga i 1-2 uger om måneden og laver sine skønne og smukke billeder, samt nyder vores fantastiske kystlinje 

Hendes curriculum sprudler ikke af fine fotouddannelser. Derimod er det fyldt med passion, ambition og drive, samt kendte brands og personligheder, der har valgt netop Anja Ekstrøm som deres fotograf. ”Jeg elsker alle typer opgaver – store som små. Men det er selvsagt noget særligt, når jeg skal med skønheds-imperiet L’oreal rundt i fire lande for at fotografere” fortæller den danske fotograf, som også nævner fotoopgaven i Barcelona for tøjmærket Ball, som en af hendes spændende opgaver i hendes elskede Spanien.

Anja er 100% autodidakt og startede som fotograf ved et ”tilfælde” for 8 år siden. Med 20 år som kontormus i bagagen, ventede der hende en helt anden hverdag. I dag lever Anja af at være kommerciel fotograf med eget stort studie. Udover sin fotografgerning, er hun nu også foredragsholder og udgivet bestsellerforfatter.

Anja Ekstrøms klare hensigt er nu at tage flere af sine opgaver med sig til Costa del Sol. ”Netop her kan jeg finde de rette locations indenfor et begrænset område. Man finder nemt de bjerge, hav, frugttræer og ruiner etc., jeg søger til fotoopgaver for både danske og internationale kunder og magasiner. Og så har vi unægtelig klimaet med os,” fortæller fotografen med et smil og uddyber: ”I Danmark er der altid mindst 50 procent chance for at en opgave bliver udskudt grundet vejret – og det koster ressourcer. Derfor er både modeller og kunder positive overfor at opgaven udføres her. Særligt hvis det er opgaver, der også skal have et internationalt udtryk.”

For Anja Ekstrøm er det en drøm nu at kunne arbejde fra Costa del Sol.

Hun har masser af gode barndomsminder herfra og længslen efter Sydspanien og Kanarieøerne har boet i hende i flere år. ”Potentialet for en fotograf er dog markant bedre netop her,” slutter den eventyrlystne fotograf, som også håber at få nye, lokale fotoopgaver.   

Se meget mere af Anja Ekstrøms arbejde på www.anjaekstroem.dk

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa