Det danske magasin i Spanien
Sound Alchemy Studio i Centro Idea, Mijas

Sound Alchemy Studio i Centro Idea, Mijas

Du finder Sound Alchemy Studio i Patioen, og Anete Buhring er klar til at tage imod dig. Hun tilbyder lydterapi, der kan skabe balance, fred og harmoni. Men hvad er lydterapi egentlig og hvordan kan det hjælpe dig? Det har vi spurgt Anete om.

”Lydalkemi er en transformationsproces fra ubalance og stress til velvære og harmoni. Sound Alchemy Studio tilbyder dybt afslappende lyd- og frekvensbehandlinger. En lydbehandling kan sammenlignes med massage, med den forskel, at der ikke er direkte fysisk kontakt mellem behandler og klient. Ved lydmassage placeres syngeskåle direkte på den påklædte krop og tappes forsigtigt for at skabe vibration og lyd. De afslappende vibrationer og toner absorberes af hele kroppen. Udover tibetanske syngeskåle benyttes også stemmegafler til at aktivere forskellige punkter på og i kroppen. Med specifikke frekvenser bringes både krop og sind hurtigt i en dyb afslappet tilstand, hvor kroppens eget immunforsvar aktiveres, og hvor krop og sind afstresser, regenerer og genoplader.”

Lydterapi er som meditation på steroider. Det har en fantastisk effekt på stress relaterede tilstande i kroppen. Samtidig skaber lydterapi øget velvære og en oplevelse af ro og harmoni i krop og sind.

 Kig forbi til en times oplevelse af dyb fred og genopladning. Eller blot til en snak, hvis du vil høre mere.

Sound Alchemy Studio

Centro Idea, Carretera de Mijas, km 3,6, Mijas

www.soundalchemy.es

info@soundalchemy.es

Telefon: 623 324 414 (også på whatsapp)

Åbningstid: hver dag fra 10 – 14 eller efter aftale (mandag lukket)

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.