Det danske magasin i Spanien
EuroTaller Las Postas – med passion for biler!

EuroTaller Las Postas – med passion for biler!

Leder du efter et bilværksted med passion for godt udført arbejde, er EuroTaller Las Postas et godt bud.

EuroTaller Las Postas blev grundlagt Juan Carlos Cuevas Dawson, der har en stor passion for biler. EuroTaller består af mere end 6.000 værksteder verden over, og tilbyder et stort netværk med stor ekspertise indenfor alt der har med reparationer af biler at gøre.

Faciliteterne i Calahonda er udstyret med den mest avancerede teknologi der giver sikkerhed for en komplet og kompetent behandling af din bil og de bruger kun originale reservedele fra bilproducenterne, hvilket sikrer den højeste kvalitet ved reparation.

Tillid til deres værksted og til deres mekanikere, er noget de sætter i højsædet og de sørger for løbende videreuddannelse af deres personale.

EuroTaller Las Postas-familien siger selv: ”Vi er mere end bare et værksted, vi har en passion for at udføre et godt stykke arbejde.”

Du finder Eurotaller i Calahonda, i C.C. Los Olivos – lige under Carrefour

Tel: 952 933 907 Mob. 660 264 181

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.