Det danske magasin i Spanien
Sociedad Hispánica de amigos de Kierkegaard (SHAK)

Sociedad Hispánica de amigos de Kierkegaard (SHAK)

I strålende solskin – humøret højt efter mange måneders nedlukning som følge af Covid-19, kunne præsidenten og stifter af ”Kierkegaards Venner”, på den gamle hyggelige restaurant ”El Chinitas” i hjertet af Málaga, professor Dr. José García Martín, udnævne Jens M. Jensen til æresmedlem af Kierkegaards Venner og samtidig overrække en flot æresplade som tak for stor hjælp. 

En vidunderlig paella blev efterfølgende serveret, og der blev holdt tale af professoren, hvori han bl.a. gav udtryk for de mange fornemme poster Jens M. Jensen er i besiddelse af så som Præsident for Danes Worldwide, Kirkerådet i Algeciras samt H.C. Andersen Malaga 2005 Komiteen. 

Tidligere vicekonsul, Annette Sahlertz de Fernández, der er medlem af bestyrelsen i SHAK, roste i høje toner i sin tale Jens M. Jensen, der blev dybt rørt og udtalte hvor beæret han var over at modtage en så stor ære og så mange smukke ord. 

Professor Dr. José García Martín har arbejdet ihærdigt på at gøre den danske filosof Søren Kierkegaard kendt i Spanien med utallige konferencer, har rejst i mange lande og har udgivet en del bøger. Han har oversat Dagbøgerne til dansk efter at have lært sproget på den nu nedlagte Sprogskole Bonanova i Fuengirola. Han er gymnasielærer i Malaga og underviser på Universitetet i Granada.

Jens M. Jensen. På hans venstre side José García Martín.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.