Det danske magasin i Spanien
Simzar Estates ser lyst på fremtiden

Simzar Estates ser lyst på fremtiden

Der var mange salg og gode kontakter i perioden inden nedlukningen, hvilket gjorde det muligt at gennemføre og færdiggøre hele 6 salg i den periode hvor Spanien var lukket ned. Kunderne var glade og alt foregik let, smertefrit og professionelt. Selvom køberne boede i udlandet, klarede Simzar Estates det hele. Advokater og notarer arbejdede online, og salgene blev gennemført. 

Alle planlagte salg blev gennemført i perioden, og kun i ét tilfælde blev prisen justeret lidt. Simzar Estates fornemmer ikke at boligpriserne er faldende, tværtimod er de stabile. Interessen for Spanien er stor, måske endda større end nogensinde.

”Vi modtager dagligt henvendelser fra interesserede købere og de sidste to måneder er det blevet til flere salg, hvoraf to er sket ved brug af facetime. 

Der er mange gode boliger til salg, og der er en god harmoni mellem dem der er vil sælge og dem der vil købe. Hos Simzar Estates er det ”Business as usual”. og køberne kommer fra hele Europa.

Mette, Nomi og Tom ser lyst på fremtiden, og har du brug for at købe eller sælge en bolig, kan du tage til kontakt til dem på telefon eller mail. 

Tlf. (+34) 667 552 232 – www.simzar.com – info@simzar.com eller besøge dem i Centro Idea på Mijasvejen.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa