Det danske magasin i Spanien
Splash Pools – 30 års erfaring på Costa del Sol

Splash Pools - 30 års erfaring på Costa del Sol

Splash Swimming Pools Mijas SL blev etableret på kysten for 30 år siden, og har de sidste 20 år ligget lige ved Restaurant Valparaiso på Mijasvejen. 

Du kan nemt parkere din bil lige udenfor butikken, så du ikke behøver at transportere tunge forsyninger mere end et par meter.

Deres veludstyrede butik har alt hvad du har brug for til din pool.

Splash tilbyder en professionel vedligeholdelsesservice, hvor de regelmæssigt checker din pool. I 30 år har Splash Pools designet og bygget nye pools, renoveret dem, monteret poolvarme, automatiske afdækninger og nu saltvandchlorinatorer. De har teknikere, der udfører lækagedetektering, reparationer og udskiftning af ødelagt udstyr.

Alt arbejde udføres med fulde ansvarsforsikringer af deres dedikerede team af fagfolk.

Grønt poolvand, og hvordan fikser man det

Hvis du tager en lille prøve af dit poolvand, kan Splash Pools teste det for at se, om det har den rigtige kemiske balance.I år har Splash set en masse pools med korrekt kemisk aflæsning, men vandet har været grønt. De fleste af disse pools har vist sig at have fosfater i vandet, som skal behandles forskelligt. Både testen og behandlingen er tilgængelig hos Splash Pools.Holdet vil med glæde give dig gratis rådgivning og svare på de spørgsmål du måtte have om din pool.Åbningstider fra 8 til 15.30 mandag til fredagTlf: 952 591 053 eller 667788291www.splashpoolsmijas.comE-mail: splashpools@electronbox.net

Sammi og Paul i butikken på Mijas-vejen.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.