Det danske magasin i Spanien
Sådan gør du dig klar til sommerens EM i fodbold

Sådan gør du dig klar til sommerens EM i fodbold

2020 skulle have været et fremragende sportsår med både OL og EM i fodbold på tapetet. Det blev det desværre ikke, fordi covid-19 pandemien har sat en stopper for stort set alle aktiviteter og begivenheder det forgangne år. Selvom covid-19 stadig er en del af vores liv, kan vi forhåbentlig se frem til, at sommeren 2021 bliver lige så fremragende, som 2020 skulle have været, fordi både OL og EM i fodbold er rykket til i år. Hvis du er interesseret i fodbold, kan vi glæde dig med, at der nu kun er knap fire måneder til, at EM i fodbold begynder. Slutrunden skal spilles fra den 11. juni til den 11. juli, og som noget nyt skal kampene spilles i 12 forskellige byer i 12 forskellige lande. Der er lagt op til en dansk folkefest, idet nogle af kampene skal spilles i Parken i København. Hvis du ligesom os slet ikke kan vente til, at EM skal begynde, er det naturligvis ikke for tidligt at påbegynde forberedelserne. Læs med videre herunder og find inspiration til, hvordan du kan gøre dig klar til sommerens EM i fodbold.

Hav styr på dine odds

Hvis du ønsker lidt ekstra spænding under EM-slutrunden, så kan du med fordel begynde at få styr på, hvilke odds du skal spille på, og hvorfor ikke spille på EM fodbold Danmark, så vi kan skabe noget håb for de danske fodbolddrenge? Ellers skal der til slutrunden spilles mere end 50 kampe, så der kommer til at være nok odds, du kan spille på. Du kan med fordel udnytte tiden i lockdown nu til at holde øje med nogle af de spillere og hold, som du ser mest frem til at følge, og som du regner med at oddse på. På den måde vil du være helt opdateret, når EM starter, så du har de bedste forudsætninger for at få succes med dine odds.

Hav styr på de vigtige datoer

Udover at have styr på dine odds, så er det også en god ide, at du har helt styr på alle de vigtige datoer ved slutrunden. Danmark indleder EM 2021 på hjemmebane mod Finland, og du må naturligvis ikke gå glip af den danske åbningskamp. Vi kan derfor anbefale dig, at du sætter store krydser i kalenderen på de datoer, hvor Danmark spiller, så du ikke risikerer at lægge andre planer på lige netop de dage.

Køb merchandise

Med Danmarks deltagelse ved EM 2021 er der ingen undskyldning for ikke at gå all in på at heppe på de danske fodbolddrenge. Danmarks deltagelse i en fodboldslutrunde samler i høj grad nationen til en særlig fællesskabsfølelse, hvor vi stimler sammen for at heppe på fodbolddrengene. Denne følelse understøttes i høj grad af de mange fans, som er klædt i røde og hvide farver med en masse merchandise. Hvis du vil være klar til sommerens EM, så begynd allerede nu jagten på det perfekte merchandise, så du også kan være klædt i rødt og hvidt.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.