Det danske magasin i Spanien
Dansk hovedsponsor sender Holger Rune direkte i stærkt besat ATP hovedturnering

Dansk hovedsponsor sender Holger Rune direkte i stærkt besat ATP hovedturnering

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

I dag søndag går det løs på tennisbanerne i Puente Romano Tennis Club på den spanske solkyst i Marbella, når AnyTech365 Andalucía Open slår dørene op for verdensstjerner som Andrey Rublev, Roberto Bautista Agut og Stan Wawrinka.   

Imens Holger Rune trænede med verdensetteren Novak Djovovic i Monaco, blev han kontaktet af hovedsponsoren AnyTech365, hvor den danske direktør, Janus R. Nielsen, tilbød ham et wildcard til ATP 250 hovedturneringen, hvor den lavest rangerede spiller er nummer 90 på ATPs verdensrangliste.      

Wildcardet blev taget godt imod af Holger Rune, der med sine gode præstationer i Sydamerika tidligere på måneden nu er sprunget op på plads nr. 317 på verdensranglisten.  

– Wildcardet betyder rigtig meget for mig. Jeg har spillet to ATP´er i hele mit liv, og jeg synes faktisk, det er gået meget godt. Så at få endnu en chance er fuldstændig fantastisk. Det er virkelig et stærkt felt, når man kigger på rangeringen, men jeg er klar til at gøre mit bedste, lyder det fra Holger Rune.

Den unge tenniskomet glæder sig til at komme tilbage til tennisanlægget, omgivelserne og selve turneringen i Marbella. Selv har han sat sig det mål at tage en kamp af gangen. 

– Jeg er jo ikke favorit til at vinde turneringen, men omvendt ved jeg, at jeg godt kan, hvis bare jeg går ind og fokuserer på at kæmpe i hver match. Jeg har mine små fokusområder, som jeg går og tænker på, når jeg er i kampen. Dem vil jeg fokusere på og samtidig tage en bold af gangen. Jeg vil give den fuld gas i hver kamp, og så må vi se, hvad der sker, fortæller en forventningsfuld Holger Rune, der står over for sin største udfordring i karrieren, taget det stærke felt i betragtning.    

Stolt hovedsponsor håber på dansk sejr

Det er andet år i træk, at IT-virksomheden AnyTech365, der har hovedkontor i Marbella, er hovedsponsor for tennisturneringen AnyTech365 Andalucía Open. Det er også andet år i træk, at Janus R. Nielsen, med opbakning fra ATP-organisationen, peger på det danske stortalent i tildelingen af wildcards.   

– Det er en stor glæde for mig at kunne tilbyde Holger Rune et wildcard direkte til hovedturneringen. Jeg håber naturligvis, at han gør det godt. Det er jo ikke længe siden, han slog en top 100 spiller, så det håber jeg selvfølgelig, at han gør igen i vores turnering, fortæller den danske direktør Janus R. Nielsen.  

I år bydes der for første gang på to ugers tennis. Challenger 80 turnerningen, der har været kernen i turneringen de første tre år, skydes igang søndag d. 28. marts, og varer til og med d. 4. april. Den bliver efterfulgt af ATP 250, hvor finalen spilles d. 11. april. Med ATP 250 oveni, er denne tennisturnering en af de største sportsbegivenheder i Andalusiens historie. 

Holger Rune deltager ikke kun i ATP 250 turneringen, men også i kvalifikationen til Challenger 80. Han spiller sin første kamp i dag søndag mod David Pichler fra Østrig. Kampen begynder tidligst kl. 15.00.  

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa