Det danske magasin i Spanien
AnyTech365 præsenterer ATP-tennis på Solkysten

AnyTech365 præsenterer ATP-tennis på Solkysten

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

De sportsinteresserede er ikke i tvivl om, at denne måneds tennisturnering er en stor begivenhed, der tiltrækker nogle af de bedste tennisspillere til den spanske solkyst.  

Under normale omstændigheder er tilskuerpladserne på tennisanlægget i Puente Romano fyldt med tusindvis af forventningsfulde tennisentusiater, der er vidne til intense dueller på grusbanerne krydret med lækre detaljer og nervepirrende breakbolde. Publikums klapsalver, der kan høres ned til badegæsterne på stranden, bliver i år begrænset på grund af corona-restriktioner. 

Set fra den positive side bliver eventet afholdt. Det bliver dog med et begrænset antal tilskuere, der kan nyde noget af det bedste tennisspil i verden, men til en lidt anderledes stemning. Heldigvis kan de mange tennisinteresserede stadig følge med, da intet mindre end 60 TV-kanaler og 6000 streamning-sider kommer til at vise kampene live.                

2 ugers toptennis venter 

AnyTech365 Andalucía Open er en professionel tennisturnering, der finder sted under åben himmel blandt palmetræer på grusbanerne i Puente Romano Tennis Club i Marbella.

Den populære tennisklub, som Björn Borg stiftede i 1979, har været velbesøgt af store tennisstjerner som Boris Becker og John McEnroe, der begge har opnået den prestigefyldte 1. plads på verdensranglisten i løbet af deres karriere. 

I denne måned bliver der igen taget godt imod nogle af verdens største tennisstjerner, da det er tid til 4. udgave af AnyTech365 Andalucía Open – denne gang i en forbedret og mere prestigefyldt version. Der bydes velkommen til ikke bare én, men to hele uger med professionel tennis, hvor der ikke kan sættes en finger på hverken underholdningsværdi eller spillerkvalitet. 

Lørdag d. 27. marts skydes Challenger 80 turneringen igang, som løber frem til søndag d. 4. april. Herefter lyder startskuddet til den populære ATP 250 turnering, der varer til og med søndag d. 11. april. Der vil være adgang for tilskuere fra om torsdagen d. 1. april til og med slutningen af turneringen. 

I begge turneringer registreres der 16 hold til Main Draw i dobbeltturneringerne. I Challenger 80 turnerningen deltager 32 spillere i Main Draw i single, hvor der i ATP 250 registreres 28 spillere.   

AnyTech365 Andalucía Open i Marbella er en blandt fire ATP Tour turneringer i Spanien, sammen med byerne Madrid, Barcelona og Mallorca. 

© Puente Romano Tennis Club.

Beskyttet spiller-boble 

I forbindelse med AnyTech365 Andalucía Open er der oprettet en COVID-19 protokol i samarbejde med ATP og sundhedsmundighederne for at minimere smitterisikoen. Også Ronnie Leitgeb, der er Tournament Manager, fortæller at alle forholdsregler i forbindelse med COVID-19 bliver taget seriøst. 

Spillerne bliver derfor ligesom sidste år indlogeret på hotellet Puente Romano Beach Resort, der ligger få minutters gang fra tennisanlægget. Her vil de være i deres egen boble, så de kan føle sig sikre under turneringen og undgå unødvendig kontakt med tilskuere og andet personale end hotellets. De har adgang til alle nødvendige faciliteter og behøver derfor ikke at forlade området.  

Stolt hovedsponsor

IT-virksomheden AnyTech365 er for andet år i træk hovedsponsor til den populære tennisturnering, og det er ingen tilfældighed. Den danske direktør for AnyTech365, Janus Rægaard Nielsen, er bosat i Marbella og har boet i byen de sidste tyve år. Han er stolt af at kunne være med til at gøre en forskel for byen ved at afholde en af Andalusiens største sportsbegivenheder gennem tiden. 

”Én af grundene til at jeg gik ind i det her er, at jeg vil se turneringen vokse og dermed skabe positiv opmærksomhed omkring Marbella, som trænger til at blive sat på verdenskortet igen. Byen har så meget at tilbyde, og jeg synes ikke, at vi skal være tilfredse med ikke at være de allerbedste”, siger IT-iværksætteren Janus R. Nielsen, der selv har en stor passion for sport.      

Havde den sportsentusiastiske direktør ikke haft travlt med at være iværksætter, ville han bruge sin tid på at arrangere sportsbegivenheder. Den største virksomhed han har skabt er AnyTech365, der blandt andet har kontor i Marbella og Torremolinos. De ca. 400 medarbejdere hjælper privatpersoner og små virksomheder med IT hjælp og support på mere end 15 sprog.


ATP-tennis:

ATP står for Association of Tennis Professionals og blev dannet i 1972 for at beskytte tennisspillernes interesser. ATP har siden 1990 administreret ATP Tour, som er den bedste turneringsserie for mandlige tennisspillere. I 2009 blev ATP Tour omdøbt til ATP World Tour, der består af en række forskellige turneringer, hvor spillerne optjener point alt afhængig af hvor prestigefuld turneringen er. Disse point tæller på den samlede ATP-verdensrangliste.     


Billetsalg:

Der kan købes billetter gennem AnyTech365s hjemmeside: https://anytech365.com/tennis-tournament/

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa