Det danske magasin i Spanien
Sådan begynder vi det nye år

Sådan begynder vi det nye år

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Der handles på livet løs for årets store januarudsalg løber helt til udgangen af februar. Samtidig er de første måske så småt begyndt at tænke på påsken. Det sker samtidig med, at vi kæmper for at holde vores nytårsforsæt – eller gør vi?
La Danesa har spurgt en række fastboende danskere om deres start på 2022.


Tobber Witt, ejendomsmægler

Har du handlet under årets januar udsalg?
Efter jeg kom hjem fra jule- og nytårsferie i Østrig, har jeg slet ikke haft tid. Så det har været et dejligt billigt udsalg for mig i år.

Junta de Andalucía vil gennemføre årets påskeuge på vanlig vis. Har det fået dig til at lave nogle rejseplaner?
Så langt er jeg ikke nået endnu, men jeg tænker at fylde påskeugen ud med et par påskefrokoster med gode venner. Derudover er det efterhånden også blevet en påsketradition at tage et par dage i Sierra Nevada på ski. Det er den vej mine tanker går.

Holder du, eller har du allerede brudt, dit nytårsforsæt?
Ja – jeg har en klar ambition om, at hver dag skal være en god dag. Og de første uger af året har været overvældende gode, så sådan fortsætter jeg gerne.


Lonnie Christiansen, rejseguide

Har du handlet under årets januar udsalg?
Jeg går generelt ikke på udsalg. Jeg hader trængsel – både før og efter Covid-19 – så nej. Og dog – jeg har da købt en billig flybillet hos SAS på en slags udsalg.

Junta de Andalucía vil gennemføre årets påskeuge på vanlig vis. Har det fået dig til at lave nogle rejseplaner?
Ja, tak. Jeg har valgt at sige mit job som rejseleder op for at gå 100 procent ind for min egen udflugtsgruppe. I påskeugen har jeg tre udflugter til Alpujarras, Córdoba og Málaga, så der bliver masser af rejser – og arbejde.

Holder du, eller har du allerede brudt, dit nytårsforsæt?
Jeg tror ikke på nytårsforsæt, men på skæbnen og kærlighed ved første blik.

Så mit projekt er at pleje og passe på min kærlighed, og gøre endnu mere ved min udflugtsgruppe. Begge ting ser jeg frem til.


Vibeke Toustrup, Handelsbanken i Marbella

Har du handlet under årets januar udsalg?

Nej – hvis vi ser bort fra lidt vin, som jeg købte på nettet for at fylde op på hylderne efter en december måned fyldt med sammenkomster. Jeg er generelt ikke til overfyldte forretninger og shopping centre.

Junta de Andalucía vil gennemføre årets påskeuge på vanlig vis.

Har det fået dig til at lave nogle rejseplaner?

Jeg synes fortsat, der er langt til påske. Det ender nok med et weekendophold på et spændende Parador Hotel, en lækker middag med gode venner samt en festlig påskefrokost.

Holder du, eller har du allerede brudt, dit nytårsforsæt?

Jeg er holdt med at have nytårsforsætter, for jeg er en for stor livsnyder til at holde dem.

Mit store ønske for 2022 er derimod at finde tiden, og muligheden, for at være mere sammen med familie og venner.  


Charlotte Dender Hansen, fitnessinstruktør

Har du handlet under årets januar udsalg?

Ja – jeg har handlet flittigt ind hos Victoria Secret. Der er absolut ikke blevet sparet på noget i år.

Junta de Andalucía vil gennemføre årets påskeuge på vanlig vis.

Har det fået dig til at lave nogle rejseplaner?

Nej – min påske bliver som vanlig. Det betyder masser af træning, arbejde og store smil.

Holder du, eller har du allerede brudt, dit nytårsforsæt?

Jeg sætter mig aldrig nytårsforsæt. Til gengæld har jeg en stor opgave i at holde min 14-årige søn på rette spor. Det er ikke altid let at være mor til en teenager – men jeg klarer det.


Jesper Sander Pedersen, personlig assistance

Har du handlet under årets januar udsalg?

Hidtil har jeg købt en cardigan til mig selv og en mobiltelefon til fruen i fødselsdagsgave. Så de planlagte køb af udsalgsvarer er i hus. Men udsalget løber jo helt til udgangen af februar, så mon ikke garderoben bliver suppleret med mere.

Junta de Andalucía vil gennemføre årets påskeuge på vanlig vis.

Har det fået dig til at lave nogle rejseplaner?

Jeg foretrækker at vente med de store planer. I min optik kan alt ske med nye restriktioner og begrænsninger. Men gennemføres årets store påskeoptog i Málaga, tager jeg helt sikkert af sted en dag eller to.

Holder du, eller har du allerede brudt, dit nytårsforsæt?

Jeg har holdt mit nytårsforsæt om en sundere kost og færre kilo på kroppen. Hidtil har jeg tabt to kilo. Men fristelserne kan blive min overmand. Må den bedste vinde slaget !


Lonni Snitker, Cajamar

Har du handlet under årets januar udsalg?

Jeg har fortsat ikke været på udsalg, men det skal jeg helt sikkert. Jeg mangler nemlig nyt tøj, efter at jeg over 2020 og 2021 har tabt ca. 15 kg. Det er fantastisk ikke længere at gå direkte efter størrelse XL.

Junta de Andalucía vil gennemføre årets påskeuge på vanlig vis.

Har det fået dig til at lave nogle rejseplaner?

Nej, for jeg elsker den spanske påskeuge. Jeg bor i en gågade i Arroyo de la Miel, og fra min balkon nyder jeg påskeoptogene. Det er imponerende, og noget jeg har savnet de sidste par år.

Holder du, eller har du allerede brudt, dit nytårsforsæt?

Mit nytårsforsæt er at bibeholde min gode form og de daglige 10 – 12.000 skridt. Desværre har jeg haft en ufrivillig ”Covid-ferie”, men jeg er i fuld gang igen.


Jeanette Buchard, Brian Nielsen Golf

Har du handlet under årets januar udsalg?

Stort set ikke – stik imod sædvane har jeg ikke været på udsalg i år.

Junta de Andalucía vil gennemføre årets påskeuge på vanlig vis.

Har det fået dig til at lave nogle rejseplaner?

Jeg har som regel travlt i påsken, da det er højsæson for vores golfgæster. Derfor har jeg ikke planlagt ferie. Tilmed har mange af vores venner fra Danmark for vane at kigge forbi i påsken. Så tilbringer vi fritiden med dem.

Holder du, eller har du allerede brudt, dit nytårsforsæt?

Jeg har allerede brudt det, da planen var mere sport i hverdagen. Sagen er, vi atter har fået voldsomt travlt i butikken og samtidig mangler personale. Så tiden til sport er begrænset. Men jeg skal nok komme efter det.


Claus Beyer, behandler og formand Club Danés

Har du handlet under årets januar udsalg?

Nej – jeg har ikke købt noget som helst på årets udsalg. Det er lige før, det er blevet en tradition, at jeg holder mig væk fra butikkerne i disse perioder.

Junta de Andalucía vil gennemføre årets påskeuge på vanlig vis.

Har det fået dig til at lave nogle rejseplaner?

Jeg har ingen rejseplaner. Påsken skal fejres med gode venner og lidt ekstra god mad. Club Danés får uden tvivl et godt påskearrangement men masser af hygge og dejlige mennesker. Her er jeg naturligvis med.

Holder du, eller har du allerede brudt, dit nytårsforsæt?

Jeg har aldrig haft nytårsforsæt. Til gengæld har jeg et par spændende projektet bl.a. på vegne af Club Danés. Vi skal have klubben videreudviklet og godt igennem 2022. Det er vigtigt, vi har en spændende og hyggelig klub for danskere i alle aldersgrupper.


Jacob Lindgreen, fisioterapeut

Har du handlet under årets januar udsalg?

Ja, jeg har købt løbesko – dog online. Det var et planlagt køb, men prisen ændrer sig dog ikke meget i forhold til tidligere, i hvert fald lige hvad løbesko angår – men de er i hus nu.

Junta de Andalucía vil gennemføre årets påskeuge på vanlig vis.

Har det fået dig til at lave nogle rejseplaner?

Jeg synes, planer og restriktioner konstant bliver lavet om i disse tider, så for ikke at blive skuffet, undgår jeg større forkromede planer. Men jeg vil da blive skuffet, hvis ikke der bliver plads til en påskefrokost.

Holder du, eller har du allerede brudt, dit nytårsforsæt?

Jeg synes principielt, at nytårsforsæt er lidt fjollede. Derimod ser jeg på ting, jeg ønsker at ændre i det nye år. Så for 2022 kommer jeg til at være mere målrettet i mit arbejde og bruge mindre tid på træning og konkurrencer. Der findes desværre sjældent et tilvalg uden et fravalg.


Benjamin Mors Topp, Nordkap Living

Har du handlet under årets januar udsalg?

Jeg er ikke den store shopper, så jeg holder mig generelt fra de store shoppedage. Lidt har jeg dog handlet, da jeg købte gaver forud for hellig tre konger i starten af januar.

Junta de Andalucía vil gennemføre årets påskeuge på vanlig vis.

Har det fået dig til at lave nogle rejseplaner?

Som selvstændig, syntes jeg, det er svært at planlægge, men hvis vi kan holde fri og rejse i påsken kunne turen gå til Marokko. Det afhænger naturligvis også af Covid-19 restriktioner og regler til den tid.

Holder du, eller har du allerede brudt, dit nytårsforsæt?

Jeg sætter mig aldrig nytårsforsæt. I stedet fokuserer jeg på at nyde hver enkelt dag og leve det gode liv her i Spanien.


Nomi Wilkens, SimZar Estates

Har du handlet under årets januar udsalg?

Ja – jeg har købt et par vinterstøvler, som jeg længe har manglet.

Junta de Andalucía vil gennemføre årets påskeuge på vanlig vis.

Har det fået dig til at lave nogle rejseplaner?

Jeg har ingen rejseplaner, da vi får besøg af vores børn og børnebørn. Der er tradition for, at jeg pynter lidt op med gule blomster og et par kyllinger. Og så synes mine børnebørn stadig det er sjovt, når vi gemmer påskeæg i haven.

Holder du, eller har du allerede brudt, dit nytårsforsæt?

Jeg har intet nytårsforsæt men til gengæld et stort ønske om, at vi i 2022 atter kan leve og rejse frit uden tests og mundbind. Derudover skal jeg til at male mere igen, Der er blevet forsømt i det forgangne år, fordi vi har haft så travlt med fremvisninger og bolighandler.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa