Det danske magasin i Spanien
NordKap Living™ – Skandinavisk wellness til hjemmet

NordKap Living™ - Skandinavisk wellness til hjemmet

SPA Kompagniet kom til verden i 2001, og siden har pilen kun peget opad. Med tiden har vi udvidet, så vi nu har fire showrooms i Danmark alene, en svensk webshop og nu er turen kommet til det solrige Spanien under navnet NordKap Living™.

Med 20 års erfaring er vi ikke blege for at kalde os eksperter i spa, sauna, indretning og alt, hvad vi ellers forhandler. Derfor får du altid topprofessionel vejledning og rådgivning, når du handler hos hos.

NordKap™ – vores eget brand

Vi producerer selv størstedelen af vores sortiment under vores eget brand, NordKap™. Det gør os i stand til at holde vores priser på et absolut minimum, fordi der ikke er nogen fordyrende mellemled fra fabrikken til vores lager.

Samtidig er det også din garanti for absolut topkvalitet. NordKap Living™ sælger kun varer, der lever op til vores egne tårnhøje kvalitetskrav – og når vi selv står for produktionen, kan vi garantere, at selv de mindste detaljer er i absolut verdensklasse.

Hvad kan du så finde hos os?

Stort set alt, der har med wellness at gøre. Vi sælger til både private og professionelle, så vi har noget for enhver smag.

Spabade til ethvert hjem eller sommerhus

Komplet afslapning for hele kroppen i et lækkert spabad ude eller inde. Spabade er vores største speciale, og vi har et enormt udvalg af både udendørs og indendørs spabade og vildmarksbade / hot tubs.

Uanset om du vil have en lille, kompakt model med plads til to, eller du er ude efter en stor og rummelig spa med plads til 14 brugere samtidig, har vi, hvad du søger.

Elektronikken i spabadene kommer fra verdens førende producenter inden for dette felt. Samtidig er den særlige isolering, vi giver alle vores spabade, er tilpasset nordiske forhold – så er du sikker på, spaen holder godt på varmen her ved Middelhavet!

Saunaer – både traditionelle og infrarøde

Saunaer har været brugt af mennesker verden over i flere tusinde år. Videnskaben har gentagne gange bekræftet, at der er mange sundhedsfordele ved regelmæssig brug af sauna, hvilket du kan læse meget mere om på vores hjemmeside.

Hvis du hører til de mere aktive, eller måske udlejer til motionister, vil vi anbefale at se på en infrarød sauna. Denne moderne form for varmebehandling har nemlig vist sig at have talrige effekter i forhold til restitution af og behandling af ømme led og muskler.

Vi forhandler både færdiglavede saunakabiner og giver dig mulighed for at bygge din egen helt fra bunden. Træet til kabinen er noget af det bedste i verden, og elektronikken og tilbehøret er sikkert, effektivt og langtidsholdbart.

Elegante badekar i patenteret kunststen

Under vores brand, NordKap™, har vi også et stort udvalg i badekar, både til indbygning og ikke mindst fritstående.

Særligt for den sidste kategori er vi stolte over at tilbyde talrige muligheder i italiensk design i vores patenterede kunststen, RockSolid™.

Denne særlige type sten giver et meget hårdfør produkt med en overflade uden porer. Det giver badekarret et eksklusivt, mathvidt udtryk, der er utroligt nemt at gøre rent.

Hvis du hellere vil have et badekar, der ikke vejer så meget, har vi også et stort udvalg af badekar lavet i sanitær akryl.

Helt eksklusivt har vi, som de eneste i verden, udviklet en teknik, der gør os i stand til at lave vores akrylbadekar med den samme mathvide overflade som vores RockSolid™-kar. Derfor kan du vælge mellem akrylkar med enten mat eller skinnende overfalde

Alt til badeværelset

Badekar er langt fra det eneste, vi har til badeværelset. Faktisk har vi et bredt udvalg af både bademøbler, armaturer og ikke mindst håndvaske, som er lavet i samme RockSolid­™-kunststen, som vores stenbadekar.

Endelig tilbyder vi også en lang række glasløsninger til både brusenicher og andre glasinstallationer. Som med stort set alt andet i vores sortiment, fremstiller vi også selv vores glas, hvilket gør os i stand til at holde priserne nede – uden at gå på kompromis med kvaliten.

Besøg vores showroom eller hjemmeside

Vi kunne skrive en hel bog om alle vores produkter. I stedet vil vi dog opfordre dig til at slå et smut forbi vores luksuriøse showroom i Mijas i Malaga eller gå ind på vores hjemmeside, nordkapliving.es.

Hvis du har spørgsmål eller bare godt kunne tænke dig lidt vejledning i din jagt på det perfekte produkt, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Du kan ringe til os på +34 683 427 904 eller sende os en mail til adressen info@nordkapliving.es, så svarer vi dig hurtigst muligt.

Vi lever selvfølgelig op til alle gældende regler og vejledninger i forhold til coronapandemien!

Nordkap Living

C/ Verónica 13

29651 Mijas

Tel. +34 683 427 904

info@nordkapliving.es

www.nordkapliving.es

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.