Det danske magasin i Spanien
Nordkap Living forener helse gennem vand med skandinavisk design

Nordkap Living forener helse gennem vand med skandinavisk design

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Spa er en sammentrækning af det latinske udtryk Salus Per Aquam, som betyder ’helse gennem vand’. Det er flere tusinde år siden, vi opdagede, at vand, damp og varme har en rensende, beroligende og måske ligefrem helbredende effekt på både krop og sjæl. Mange af de gamle romerske og tyrkiske offentlige bade findes stadig, men i dag er der rige muligheder for at skabe sin egen oase derhjemme med spa, bad og sauna – både indendørs og udendørs.

Nordkap Living i Málaga og danske SPA Kompaniet har designet og udviklet spa, sauna og badeværelsesinteriør siden 2001. Skandinavisk design og høj kvalitet går hos Nordkap Living hånd i hånd med selve essensen af Salus Per Aquam, helse gennem vand.

”Vores passion er at forene Nordens lys og vand med wellness, afslapning og fitness med det mål at opnå et bedre fysisk og mentalt helbred. Vores spa og sauna er skønne at bruge alene, hvis man har behov for tid til virkelig at slappe af eller til fordybelse – eller sammen med ægtefælle, børn eller venner. Der er ikke noget dejligere end at sidde under åben himmel og nyde sol eller stjerner, imens det varme vand masserer ryg og skuldre. En tur under den iskolde bruser og så ind i saunaens varme får virkelig blodet til at bruse i kroppen,” siger Benjamin Mors Topp fra Nordkap Living.   

Nordkap Living har 800 kvm. showroom i Mijas ved Málaga, hvor de mange modeller inden for spa, bad og sauna udstilles.

Besøg Nordkap Living’s showroom eller www.nordkapliving.es.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa