Det danske magasin i Spanien
Professionel poolservice

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Splash Pools opererer fra deres butik og kontor beliggende på Mijasvejen mellem Mijas og Fuengirola, hvor de har et fuldt uddannet vedligeholdelsesteam, der også er i stand til at betjene og overvåge saltvandsklorinatorer. Disse er blevet meget populære, da det er en meget skånsom måde at klorere din pool på.

Man slipper for lugten af ​​klor, og vandet føles blødt på din hud. Lider du af hudproblemer eller eksem, er et saltvandsbassin den helt rigtige løsning for dig.

Splash Pools tilbyder en vedligeholdelsesservice der omfatter et ugentligt tilsyn med din pool. Det sikrer, at din pool altid er i balance og i bedste stand.

Du er velkommen til at komme forbi eller ringe til os i butikken for rådgivning, eller medbring en lille prøve af dit poolvand, så tester de det uden beregning. Du vil derefter blive informeret om, hvad du skal gøre for at holde poolen i balance.

Splash Pools tilbyder også poolrenoveringer og nybyggerier med kvalitetsprodukter for at give det bedste resultat. De udfører også generelle reparationer, lækagesøgning og udskiftning af alt udstyr. Butikken har alle de kemikalier og tilbehør, der er nødvendige for at holde en pool i balance. Hvis du har brug for udskiftning af pooldele, så medbring den del, du har brug for, så du får det helt rigtige match.

For yderligere information kan du ringe til kontoret på 952 591 053
Åbningstid: Kl. 8.00 til 15.30 mandag til fredag.
Ring til os for rutevejledning.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa