Det danske magasin i Spanien
Match 3 – El Paraiso Golf oktober 2020

Match 3 – El Paraiso Golf oktober 2020

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Mandag den 19. oktober mødtes vi 30 medlemmer på El Paraiso for at afvikle klubben 2. match i efteråret 2020. Vejret var i top og banen var i fantastisk stand. 

Det er en bane med nogle meget lange huller og nogle meget hurtige greens, så forventningen havde nok været nogle stille og rolige score. Men, det ville medlemmerne anderledes, så der blev i hvert fald indleveret nogle rigtig fine scorekort.

Efter forretten var vi klar til præmieoverrækkelse og dagens matchleder Kenneth Bæk startede med at takke dagens Holdpræmie sponsor Simzar Estates, ”Årets Viking” sponsor BlueCat Parking og vores Hole-In-One sponsor La Cuenta Vinos.

Som altid var der holdkonkurrence med Simzar Estates som sponsor. Denne gang var det de 3 bedste scorer på hvert hul der talte og vinderholdet med 87 point blev hold 3 bestående af:

Tage Potoker, Kurt Andersen, Lars Damgaard og John Sørensen

Tættest på flaget på Hul 5 i 2 slag: Niels Mathisen – Hul 7 i 1 slag: Henning Pflug og Birger Petersen – Hul 14 i 1 slag: Stig Wiberg

Resultatet i Stableford turneringen som tæller med i kampen om “Årets Viking” blev vundet af:

Nr. 1 Lars Damgaard 37 pts. – Nr. 2 Peer Falkenberg 36 pts. – Nr. 3 Jan Petersen 36 pts Nr. 4 Flemming Ernst 36 pts. – Nr. 5 Kurt Andersen 33 pts.

Efter præmieuddelingen serverede El Paraiso restauranten en flot to retters menu, med en flot opdækning i det hyggelige klubhus.

Du kan se stillingen i “Årets Viking” og se billeder fra matchen på www.vikingosgolf.dk

Med venlig golfhilsen

Kenneth & John

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa