Det danske magasin i Spanien
Vikingos Golf på La Cala

Vikingos Golf på La Cala

På en af septembers alle bedste dage fik vi startet Vikingos Golfs efterårssæson i gang. Startlisten var noget mindre end vi plejer, men der er vel ikke meget, der er, som det plejer at være for tiden.

Banen var i god stand, flotte nyklippede fairways og ensartede greens. En lang bane hvor det nok havde taget lidt længere at gå, så godt vi alle kørte i buggies. Om det var det gode vejr eller banen der gjorde udslaget, så blev der hvert fald indleveret nogle rigtig fine scorekort.

Før middagen var vi klar til præmieoverrækkelse og dagens matchleder Kenneth Bæk startede med at takke dagens holdpræmiesponsor Simzar Estates, ”Årets Viking”-sponsor BlueCat Parking og vores Hole-In-One sponsor La Cuenta Vinos. 

Som altid var der holdkonkurrence med Simzar Estates som sponsor. Denne gang var det de 3 bedste scorer på hvert hul der talte og vinderholdet med 84 point blev hold 3 bestående af:

Lars Ole Bell, Ruben Mandrella, Kai Holm og Bjarne Didriksen

Tættest på flaget på Hul 3 i 1 slag: Stig Wiberg – Hul 7 i 1 slag: Allan Petersen

Hul 17 i 1 slag: Bjarne Didriksen

Resultatet i Stableford turneringen som tæller med i kampen om “Årets Viking” blev vundet af:

Nr. 1 Peer Falkenberg 39 pts. – Nr. 2 Flemming Ernst 39 pts. – Nr. 3 Lars Ole Bell 37 pts. Nr. 4 Lars Damgaard 37 pts. – Nr. 5 Peter Hemicke 34 pts.

Efter præmieuddelingen serverede La Cala-restauranten en flot to-retters menu, med en flot opdækning med udsigt til fairway på hul 18. Alt i alt en dejlig start på efterårs sæsonen.

Du kan se stillingen i “Årets Viking” og se billeder fra matchen på www.vikingosgolf.dk

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.