Det danske magasin i Spanien
D-A-D indtager scenen i Marbella!

D-A-D indtager scenen i Marbella!

Der er lagt op til et brag af en koncert, når det legendariske danske rockband D-A-D indtager scenen i Marbella Arena den 20. maj. Koncerten, der markerer starten af bandets sommerturné, kommer til at byde på en uforglemmelig aften med unikke sound og en energisk optræden, der bekræfter, hvorfor bandet er kendt som Danmarks bedste live band.

Udover at kunne opleve D-A-D´s store internationale hits som “Sleeping My Day Away”, “Bad Craziness”, “Girl Nation” og “Laugh and a Half”, så kan publikum også forvente at høre numre fra deres seneste kritikerroste album “A Prayer For The Loud”.

D-A-D, der er det band, som har spillet flest gange på Roskilde Festival og har udover en stor dansk fanskare også en trofast fanbase i hele verden.

Koncerten, der er et helaftens arrangement, byder også på et forrygende åbningsact, når to af Danmarks bedste percussionister Simona Abdallah og Yohan Ramon slår rytmen an.
Ligesom musikken til det afterparty, der tegner til at blive året fest, er i trygge hænder hos en af Københavns mest legendariske DJ´s Serge Silveira, der igennem en årtier har spillet på alle de førende klubber i København.

Har du endnu ikke sikret dig din billet, så er det på ticketmaster, du finder den.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.