Det danske magasin i Spanien
Koncert med Kristian & Tine Lilholt

Koncert med Kristian & Tine Lilholt

Torsdag d. 20. januar får Margrethekirken musikalsk besøg af Kristian & Tine Lilholt.

Således genoptager kirken en mangeårig tradition, som coronaen blot satte på pause.

Kristian Lilholts varme og vedkommende ‘menneskemusik’ er noget af det mest iørefaldende og meningsfulde, Danmark kan byde på, og Tine Lilholts fløjtespil er kendt af alle danskere.

Kristian og Tine er opvokset i en musikalsk Aalborg-familie, og sammen med broderen Lars var de med til at starte Lilholt Band i 1983. De tre søskende spillede sammen i bandet i mere end 2 årtier.

Kristian Lilholt har udgivet 13 albums i eget navn, og har skabt de store, tværkunstneriske projekter LAND og Stille Flyder Livet. Også liggestols-koncerterne Kur Uden Ord, hvor bandet udelukkende spiller Kristian Lilholts vidunderlige instrumentalmusik, er blevet meget populære.

Mange er sikkert også godt klar over, at Kristian har leveret musikken til mange af broderens største hits.

Til koncerten i Margrethekirken kommer musikerne rundt i hele Kristian Lilholts musikalske palet. De 2 Lilholt-søskende akkompagneres af Lasse Jørgensen (bas, slagtøj) og Frede Panduro (guitarer).

Koncert i Margrethekirken torsdag den 20. januar 2022 kl. 18.

Billetpris 35 € incl. et glas vin & snack

Billetter kan købes i Margrethekirken i kirkens kontortid. De kan også bestilles på margrethekirken@margrethekirken.com og på tlf. 952 587 481.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.