Det danske magasin i Spanien
Casa Danesa er klar til et travlt efterår

Casa Danesa er klar til et travlt efterår

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Club Danés udbygger deres program, og yngre kræfter begynder at tage initiativer til aktiviteter, også i de tidlige aftentimer.

Claus Beyer er initiativtageren bag en ny skydeklub (www.dendanskeskydeklub.es), og har inviteret til fyraftensskydning hver torsdag eftermiddag i Club Danés fra kl. 17.00. Efterfølgende vil der være mulighed for at købe en drink i Casa Danesa´s bar.

Claus Beyer har også lavet en skydeklub for børn og juniorer fra 12 – 18 år ligeledes torsdag kl. 15.30 – 17.00. Mere oplysning om dette kan ske ved henvendelse til Den Danske Skydeklub eller Club Danés.

Thomas er i færd med at søge tilladelse fra kommunen til at pølsevognen den første torsdag i måneden kan holde åben om eftermiddagen, så junior-skydeklubben, de unge på 40, og andre der har lyst til at kigge forbi Casa Danesa, kan nyde en hotdog og en drink.

Casa Danesa åbner om tirsdagen dørene for en ny klub fra Club Danés, Ungdomsklubben. Den er opstået på initiativ af Kenneth Maron Becker. Det er en klub for unge mellem 13 og 18 år, der gerne vil mødes og hygge, spille spil, snakke, se film, spille tennis, fodbold og andre aktiviteter. Her er selvfølgelig også mulighed for at indtage aftensmad – burgere, spaghetti m.m.

Et travlt efterår venter Thomas og hans team. Casa Danesa er udover de ovennævnte tidspunkter åben mandag – lørdag kl 10.00 – 16.00, for kaffe, drinks, frokost m.m. 

For mere information om Club Danés aktiviteter de andre dage, kig ind på

www.clubdanes.dk

Du finder Thomas og Casa Danesa på Mijas vejen.

Haza del algarrobo 17 (4.27 km)29651 Mijas, Spain

Tlf.: 952 47 51 51

www.casadanesa.dk

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa