Det danske magasin i Spanien
Din julemand på fire hjul

Din julemand på fire hjul

Igen i år hjælper Scan Transport med at sende julegaverne til eller fra Danmark, tidligere år kostede det fra DKK 500,00 inkl. moms for en kasse, men nu, som noget helt nyt, og meget billigere, kan du få lov at fylde et af vores trådbure med hvad du ønsker, blot der ikke stikker noget ud af siderne, eller rager op over burets topkant. Pris, KUN DKK. 1.000,00 INKL moms, her fra lager i Mijas Costa, til vores lager i Rødovre. Du fylder selv buret, og tømmer det igen når det er kommet frem. Prisen gælder naturligvis også den modsatte vej. Og så har du muligheden for at gøre det mere økonomisk, ved at gå sammen med andre om at fylde et trådbur. 

Støt op om dette fine tilbud, for julegavernes vedkommende er dead-line for indlevering 27. november, men hvis det bliver en succes, kunne det være det kom til at fortsætte ind i det nye år. 

Skal du have flyttet andet, så ringer du igen bare til Scantransport, for de er et rigtigt flyttefirma, og med det menes, at de er et firma med gamle dyder og rigtige, professionelle pakmestre, chauffører og flyttemænd, som er uddannede til at tage hånd om dine ting, så de når sikkert frem. De er specialister i nedpakning i kasser og emballering af indbo og har respekt for de ting, der betyder noget for dig. Alle flytninger forberedes omhyggeligt, så selve flytningen glider let. Scan Transport henter gerne dine ting i stuen i ét land og placerer dem i din stue i et andet land, så du med ro i sindet kan koncentrere dig om andre ting.

Der findes mange transportfirmaer på markedet, men kun et fåtal af dem kan med rette kalde sig flyttefirmaer. Et af disse er Scan Transport, som med næsten 35 års erfaring flytter til og fra Spanien samt øvrige Europa.

Scan Transport+34 615 74 35 85www.scantransport.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.