Det danske magasin i Spanien
Forklaring på den forventede fremtidige værdi af Bitcoin og dens volatilitet

Forklaring på den forventede fremtidige værdi af Bitcoin og dens volatilitet

Tænk bare på hvordan det så ud for kryptovalutaer og Bitcoin for 5 år siden. Dengang var det teknisk svært at komme i gang med at investere i Bitcoin, og mange så på det som noget kryptisk, som aldrig ville få hold i den virkelige verden. Det er allerede blevet modbevist i høj grad.  

Hvordan vil prisen på Bitcoin udvikle sig? 

Derfor findes der også mange forventninger til Bitcoin i fremtiden. Dels på grund af det faktum, at Bitcoin halveres hvert ca. fjerde år, og som betyder at udbuddet mindskes, og dels på grund af det potentiale mange ser i Bitcoin – og mange af de mindre kryptovalutaer. 

Mange eksperter er kommet med deres bud på, hvordan prisen kan ende med at se ud, hvis det fortsætter på langt sigt. De er kommet med bud på alt mellem 100.000$ og 1 million dollars, og selvom intet kan garanteres, ser det lovende ud. For mens prisen i øjeblikket er 60.000$, er der ikke lang vej til de bare 100.000$. 

Jo længere tid, der går, jo færre Bitcoin kommer dertil. I 2040 vil der ikke længere komme nye til, da Bitcoin her når sit max supply på 21 millioner, og derefter vil det være rent udbud og efterspørgsel, mellem de handlende. Hvis vi igen kigger tilbage på, hvor hurtigt, det egentlig er gået de sidste halve år, så bare forestil dig, hvad der kan ske på de næste 19 år. 

Hvorfor er Bitcoin så volatil? 

Selvom det ser positivt ud for fremtiden, så har volatiliteten stadig stor betydning for dem, der investerer, og de tænker sig godt om, inden de handler. Køb Bitcoin er dog blevet mere tilgængeligt. 

Bitcoin er nemlig ekstremt volatil, fordi Bitcoin ikke er reguleret på samme måde, som du kender det fra eksempelvis fiat valutaer eller aktier. Bitcoin er nemlig decentral, og der er fuldstændig gennemsigtighed med alle handler – der er ikke nogen centralbank, der kontrollerer den.  

Derfor kan prisen stige og falde lige så tosset den vil, og der er ikke nogen, der sidder og bestemmer over det. Det handler ene og alene om forholdet mellem udbud og efterspørgsel, mellem de handlende.


Awais Dar er lidenskabelig for at skrive om sundhed, teknologi, uddannelse, økonomi såvel som for forretningsgrundlag og en lille smule i igaming-industrien. Han har en erfaring på 10 år med at skabe fantastisk og nyttigt indhold til at levere ideer / viden til mennesker.

Founder of EBZPRO  & Ranker Times

Af Awais Dar

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.