Det danske magasin i Spanien
En musicalaften med Laura Elen i Club Danés

En musicalaften med Laura Elen i Club Danés

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Walisiske Laura Elen leverer et brag af et show, når hun den 27. februar optræder i Club Danés med klassiske musical- og operettesange. “Ja, det bliver nogle lette og friske operettesange, bare rolig,” griner hun i telefonen. Laura Elen er en rutineret entertainer, der godt ved, hvad der gælder på en scene og på et dansegulv. Det kommer af at have optrådt siden hun var 23, fortæller hun. De sidste 16 år har hendes optrædener foregået på Costa del Sol.

Måske har du oplevet Laura før, men er ikke klar over det. Hun optræder nemlig også som Kylie Minogue til hendes tribute-show af samme navn. Derudover laver hun Abba-tribute sammen med andre performere. Torsdag den 27. februar er det dog i eget navn, og som sit eget smukke selv, Laura leverer aftenens toner. Naturligvis vil hun også være iført den smukkeste galakjole, når hun fremfører operettesangene.

“Til sidst i mit show skal vi have lidt dans og have det sjovt, og jeg ved nok, hvordan man sætter gang i dansegulvet,” slutter Laura, der glæder sig til at møde og optræder for danskerne i Club Danés.

Restauranten i Club Danés byder på en musicalmenu, der består af andeconfit med pomrösti, råsyltet rødkål og sovs. Dessert: kaffe og lagkage. Vin ad libitum under middagen.

Praktiske oplysninger

Musical- og operetteaften den 27. februar kl. 19 i Club Danés.

Bindende tilmelding ved forudgående betaling på kontoret (952 472 880) eller hos Thomas (952 475 151).

Pris: € 45 – medlemsrabat € 5

Club DanésUrb. Haza del AlgarroboCtra. de Mijas, km. 2,229650 Mijas

Tlf. 952 472 880 / 635 292 602

clubdanes@gmail.com

www.clubdanes.dk

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa