Det danske magasin i Spanien
Den Skandinaviske Turistkirke fylder 45 år

Den Skandinaviske Turistkirke fylder 45 år

Nu bliver der fest i den skandinaviske turistkirke Costa del Sol. Den meget populære kirke fejrer 45 år! Og det er værd at fejre, for fejringen af ​​Den Skandinaviske Turistkirke er en fejring af alt, hvad kirken betyder for menigheden og de besøgende – fællesskab, møder i en hyggelig atmosfære, samtaler, dybe oplevelser og som én besøgende anmeldte kirken på Google: “et åndehul”.

Den Skandinaviske Turistkirke er åben for alle, og alle er også velkomne til at deltage i 45-års jubilæet, som fejres 19.-23. oktober. Der vil være sammenkomster om aftenen, en festlig aften med mange minder og en gudstjeneste. Derudover vil der være gæstebesøg fra Oslo med Aril og Lotta Svartdahl, som byder på underholdning. Kirkens 45 år markeres også med en bog indeholdende billeder og historier fra årene siden 22. oktober 1977. Det var dengang, nogle skandinaver mødtes i et hjem i Los Boliches for at diskutere evangelisk arbejde ved kysten. De arbejdede blandt romaer, lokalbefolkningen og de skandinaviske turister. Noget senere blev lokalerne på Paseo Marítimo købt, hvor forretningen har været lige siden.

Kirken er et økumenisk og evangelisk fællesskab på tværs af lande- og kirkegrænser, hvor medlemmer og besøgende kommer fra forskellige skandinaviske lande og kirker. Alle er velkomne til alle sammenkomster uanset medlemskab eller tro.

Dette sker 19.-23. oktober

Onsdag 19/10 kl. 11 Vaffelcafé

Kl. 12.30 Sangtræning

Torsdag 20/10 kl. 19 Aftenmøde

Fredag ​​21/10 kl 19 Aftenmøde

Lørdag 22/10 kl 19 Festaften med forplejning

Søndag 23/10 kl 11 Gudstjeneste med jubilæumsindsamling

kl. 19 Hele kirken synger

Den Skandinaviske Turistkirke Costa del Sol

Paseo Marítimo 77, Los Boliches,

Fuengirola

www.turistkyrkan.info

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.