Det danske magasin i Spanien

Nyt fra Margrethe Kirkens Venner.

Margrethe Kirkens Venner arbejder på at komme i gang igen efter Corona.

Arbejdet med at arrangere koncerter og underholdning fortsætter som vi kender det fra før Coronaen, og vi har heldigvis kunstnere, som gerne vil optræde i Margrethekirken.

Det er ikke kun Coronaen, der har givet Margrethe Kirkens Venner nye udfordringer. Der har desværre også været en kraftig afgang fra bestyrelsen, som vi har måttet tage til efterretning.

Bestyrelsen har derfor forsøgt at finde extra hjælp, og det er lykkedes, idet Mona Lyngby, som vi alle kender, vil hjælpe os og overtage noget af det foreliggende arbejde. Mona stiller også op til næste valg, og vi byder hende velkommen og glæder os til et godt samarbejde, men vi mangler stadigvæk nogle, der vil indgå i arbejdet.

Allerede nu kan vi opfordre til, at der sættes kryds i kalenderen den 20. januar 2022, hvor vi kan glæde os til et gensyn med Kristian Lilholt og hans band.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.