Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Kære medlemmer

Så er varmen og solen kommet til Solkysten, og mange af Club Danés faste brugere er rejst til Danmark, hvor sommeren skal nydes under lidt koldere himmelstrøg.

Men Club Danés har fortsat åben fra mandag til lørdag og vores dejlige restaurant er klar til at byde velkommen med en lækker morgencomplet fra klokken 10 og fra klokken 12 til 15 byder køkkenet på et lækkert frokost-menukort – husk at spørg efter ugens gode tilbud.

I Club Danés er vores flotte vinbutik med et udsøgt udvalg af spanske vine også åben hver dag – så mangler du en god vin til en lækker middag eller bare en dejlig forfriskende vin eller cava – så kig forbi og få en vinsnak med Thomas.

NYHED: Denne sommer holder Club Danés skydebanen åben hver lørdag fra klokken 11 til 12:30. Her kan medlemmer af skydeklubber komme til træning og hygge. Er du ikke medlem af en af skydeklubberne i Club Danés, så er der mulighed for at komme forbi og skyde sammen med alle de andre.

2 skydebaner er reserverede til gæster, og de resterende baner er reserveret til medlemmer i klubben.

For medlemmer koster det 3 euro pr. gang og for gæster 5 euro pr. gang.  Efter skydningen er der mulighed for at slutte en hygge skydning af med en fælles frokost på terrassen.
Der er flere nyheder på vej i Club Danés.

Lige nu er arbejdet i fuld gang med at få etableret en golfklub i Club Danés regi.

Her arbejdes der på at få en aftale med en nærliggende golfbane som hjemmebane – hvor vi håber på en god prisaftale for medlemmer af Golf Club Danés og samtidig en aftale med banens træner på en tilbudspakke, hvor nye golfinteresseret kan blive trænet og klargjort til at gå med ud på hyggelige 18 huller.
Hver måned vil der blive en klub-match og derudover forsøger vi at få etableret 3 til 4 åbne turneringer om året.

Der vil løbende opdateres med nyheder om Golf Club Danés på vores hjemmeside www.clubdanes.dk samt på vores facebookside.
Erhvervsklubben i Club Danés, den hedder CD Erhverv, er nu i fuld gang og har afholdt sit første arrangement.

Hver den første torsdag i måneden afholdes der møde i erhvervsklubben – følg med på www.clubdanes.dk/erhvervsklubben samt på Facebook.
Til alle der er rejst eller er på vej til Danmark for sommeren, ønsker vi en god og sikker sommer – vi glæder os til at se jer til et spændende efterår i Club Danés, hvor der venter en stor åbningsfestdag, et brag af en fødselsdag samt mange nye arrangementer.

Ligeledes en dejlig sommer til alle her på Solkysten – vi håber at se mange af jer i klubben i løbet af sommeren – vi har fortsat brug for et hyggeligt socialt liv alle sammen.

De bedste sommerhilsner
Formanden i Club Danés – stedet, hvor vi mødes…..
Claus


GRUNDLOVSDAG

Traditionen tro fejrer vi Grundlovsdag i Club Danés. Vi begynder kl. 13.30 og grundlovstalen leveres i år af Bifrosts skoleleder, Carsten Frøslev.

Vi serverer en tre retters menu: krabbe/rejesalat på hjemmebagt brød plus et glas hvidvin, andeconfit med pommes røsti, rødkålssalat og lækker sauce, ledsaget af et glas rødvin og slutter af med pandekager med is og kaffe.

Tilmelding hos Thomas i restauranten: 952 47 51 51, eller hos Lis på kontoret: 952472880 – nødvendig.

SCT. HANS AFTEN

Ja, I ser rigtigt, i år forventer vi at holde klubben åben hele juni måned, og hvor er det så hyggeligere at fejre Sct. Hans Aften end i Club Danés – stedet hvor vi mødes – også på årets mærkedage.

Onsdag d. 23. juni fejres med en grillaften, pølsevogn og bål, så tag hele familien med. Tilmeld jer i god tid så vi kan planlægge aftenens tilbud.

BRIDGEKLUBBEN

Vi spiller bridge hver mandag og onsdag. Mødetid senest 13.45. Gæster er velkomne. Til- og framelding skal ske senest dagen før hos Jan Werum på 951 260 416 eller på mail: jw@werum.dk Gebyr for medlemmer er 4.00 € og for gæster 5.00 €.

Vores aktiviteter kan følges på hjemmesiden: http://www.clubdanes.dk/bridgeklubben/  

Skydeklubben

Vi tilbyder Sommerskydning på vores dejlige skydebane. Her mødes vi hver lørdag mellem klokken 11 til 12.30 og skyder på vores 10 meter bane.

Er man medlem af en af Club Danés skydeklubber koster det 3 euro pr. gang – gæsteskydning (på 2 baner) koster 5 euro – og så kan man også melde sig til fællesspisning på Club Danés store terrasse – Club Danés – stedet, hvor vi også hygger sammen……..

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa