Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Kære alle

Tiden flyver af sted og det er ikke til at forstå, at vi allerede nu er i november. Vi har nu været i gang i to måneder efter sommerferien og det har været to fantastiske måneder, med masser af aktivitet og et flot stigende medlemstal fordelt flot i alle aldersgrupper.

Der var helt udsolgt til ”Hvornår var det nu det var”?. Stor tak til Gorm, Kirsten og Egon Kjer.

Jeg vil gerne sende en stor tak til Baldur Brassband der gav en fantastisk koncert på en udsolgt terrasse og ligeledes en stor tak til Gorm, Kirsten og Egon Kjer der underholdte med ”Hvornår var det nu det var” – igen på en udsolgt terrasse.

Club Danés Bridgeklub har afholdt deres første internationale turnering. Flere er på vej.

Jeg glæder mig ligeledes over at opleve, at vores daglige aktiviteter også er stigende – nu er Pilates tilbage hver mandag og fredag. Den 9. november begynder der gymnastik hver tirsdag fra klokken 10:00 til 11:30 – fysioterapeut Rikke Markussen fra Sanum Fysioterapi står for træningen.
I Golf Club Danés er aktiviteter også stigende. Flere medlemmer kommer til og vores Golfskole er i fuld gang på Alhaurin Golf, hvor vi snart får udklækket et hold nye golfspillere som vi fremover kan nyde at spille sammen med.
Bridgeklubben afviklede i midten af oktober den første åbne internationale turnering. Der var desværre ikke udsolgt, men turneringen blev en succes og de mange bridgespillere sluttede af med en god frokost og præmieoverrækkelse. En ny international turnering planlægges til foråret 2022.
Jeg vil også gerne byde velkommen til vores nye klub i Club Danés: ”Oldies but Goodies”.  Dette er en pige- og en drengeklub, der mødes hver tirsdag klokken 11. De mødes hver for sig, men klokken 12 går de sammen for at synge et par sange og så slutter man af med en fælles frokost klokken 12:30.

Tiden udvikler sig
I Club Danés bliver vi også nødt til at følge med udviklingen. Vi opdaterer løbende vores hjemmeside, så I kan finde alle informationer om faste aktiviteter, arrangementer og nye tiltag på siden. Derfor bliver hjemmesiden mere vigtig for os alle i fremtiden.  
Det bliver også på vores hjemmeside, hvor vi alle skal i fremtiden skal bestille vores billetter til vores arrangementer. Det vil sige, at under arrangementer der bliver kan man læse omtale af alle arrangementer og samtidig bestille billetter. Når de er købt, så modtager man en mail som gælder som jeres indgangsbillet.

Velkommen til alle nye og til julen
Jeg vil slutte med to ting. Først vil jeg byde alle vores nye medlemmer velkommen i Club Danés. Jeg er ked af, hvis jeg ikke har nået at få hilst på jer alle endnu, men jeg glæder mig til at se jer og snakke med jer i klubben.
Dertil vil jeg lige kort omtale tre vigtige julearrangementer. Alt er i den skrivende stund ikke færdigplanlagt – med der kommer selvfølgelig masser af julestemning i Club Danés. Datoerne og arrangementerne ligger fast – så sæt gerne tre store X i jeres kalender – og lad os julehygge sammen – det har vi fortjent efter den lange corona-tid.

Julebingo (vind årets juleand) i Club Danés. Tirsdag den 23. november afholder Club Danés Julebingo. Der bliver klokken 18:00 serveret flæskesteg med rødkål, kartofler og lækker sovs – og klokken 19:00 begynder årets Julebingo – 10 spil, hvor der kan vindes vin og ænder – sidste spil er der ekstra stor præmie til hele pladen fuld.
Følg med på www.clubdanes.dk – se under arrangementer.

Årets store julefrokost – lørdag den 27. november klokken 13:00. Der dækkes op til en traditionel dansk julefrokost og klokken 14:00 kommer der musik på scenen. Årets julefrokost er for medlemmer og gæster – samt virksomhederne i klubbens erhvervsklub, CD Erhverv, incl. medarbejdere.
Følg med på www.clubdanes.dk – se under arrangementer.

Årets store familie julearrangement – søndag den 28. november. Igen i år bliver der masser af juleaktivitet og julehygge for både børn, forældre og bedsteforældre i Club Danés. Club Danés – stedet, hvor vi julehygger sammen.
Følg med på www.clubdanes.dk – se under arrangementer.

Vi ses i Club Danés – stedet, hvor vi mødes………….

Claus Beyer Ottedahl
Formand


FERNISERING

Lørdag d. 13. november inviterer vi til fernisering med Jean Lindsay fra kl. 12.30-14.30. Jean er oprindeligt fra Skotland, men har boet i Spanien de sidste 18 år, og er dansk gift.
Udstillingen, som kan ses året ud, består dels af malerier, acryl på kanvas, men som noget anderledes også acryl malet på tagsten, som er ideelt til udendørs dekoration.
Udover en hyggelig snak med Jean byder vi på et glas Cava og lidt snacks.


FILMAFTEN

Mandag d. 15. november kl 19.45 viser vi filmen ”Erna er i Krig” med Trine Dyrholm i hovedrollen. Erna går i krig for at beskytte sin ikke særlig begavede søn, der som sønderjyde bliver indkaldt under 1. verdenskrig på tysk side. Vi viser den naturligvis på vores nye storskærm, så både billed- og lydkvalitet er helt i top!

Som vanligt tilbyder Thomas en ’filmmenu’ før filmen, hvor vi spiser fra kl 19.00. Tilmelding senest lørdag d. 13. november nødvendig.


STOR FØDSELSDAGSFEST

Lørdag d. 6. november afholder vi kæmpestor, forsinket fødselsdagsfest for alle medlemmer af Club Danés. Vi blev forhindrede i foråret, men nu må vi virkelig fejre de 40 år klubben har eksisteret.

Vi begynder med en velkomstdrink på terassen til blide toner, leveret af vores ”hyggepianist” gennem tiderne, Silvester. Han leverede musikken ved vores 1-års fødselsdag og igen ved vores 35-års fødselsdag, så han vil selvfølgelig også hjælpe os med at fejre de 40 !!

Vi byder velkommen med et glas Cava fra kl. 18.00. Kl. 18.30 går vi til bords, hvor . menuen består af en frisk Rejecocktail efterfulgt af Svinekam stegt som vildt med stegte kartofler, waldorfsalat, gelé eller tyttebær, let kogt brocoli og gulerødder. Hertil en dejlig sovs. (drikkevarer til maden ikke inkluderet).

Så holder vi en lille pause (måske med en enkelt dans) for at gøre plads til fødselsdags lagkagen – og så er resten op til os, Sylvester bliver ved så længe vi vil.

Tilmelding nødvendig.Pris for medlemmer € 40 og for deres gæster € 50.


JULESTUE FOR BØRNEFAMILIER

Traditionen tro afholder vi julefest for de herværende børnefamilier  den 1. søndag i advent. Vi mødes kl. 11.00  søndag d. 28. november.

Juletræet, som er af ægte gran, står pyntet, og så hygger vi os sammen. Børnene kan være med til at bage julekager, klippe/klistre julepynt eller lave deres egen juledekoration, – eller måske bare se lidt julefilm på vores storskærm. Vi har også et udvalg af mere professionelt lavede juledekorationer til salg, så alle kan få lidt julestemning med sig hjem.

Pris pr barn er € 7.50 – hvilket inkluderer en slikpose og sodavand, og forældrene betaler € 10 for æbleskiver og gløgg (ikke medlemmer betaler €2 ekstra). – og Thomas er naturligvis leveringsdygtig med pølser, hotdogs og en flæskestegsmad, dersom sulten kræver det.Timelding nødvendig hos Lis på kontoret for at få sin billet udleveret.


BRIDGEKLUBBEN

Vi spiller bridge hver mandag og onsdag. Mødetid senest 14.45. Gæster er velkomne. Til- og framelding skal ske senest dagen før hos Jan Werum på 951 260 416 eller på mail: jw@werum.dk Gebyr for medlemmer er 4.00 € og for gæster 5.00 €.

– og, utroligt men sandt, husk også allerede nu at reservere lørdag d. 20. november til Før – Juleturneringen, hvor vi som vanligt efter turneringen hygger os med Juleand, Flæskesteg og Ris ˊa la mande. Tilmelding til Gurdun Lund-Andersen, gudrunluna@hotmail.com eller via opslag i klubben.

Vores aktiviteter kan følges på hjemmesiden: http://www.clubdanes.dk/bridgeklubben/

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa