Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Sommeren nærmer sig

Tiden flyver afsted og det betyder også, at sommeren for alvor ligger lige rundt om hjørnet. Det betyder desværre også, at aktiviteter i Club Danés ligeledes holder sommerferie, da mange af vores medlemmer allerede er i Danmark eller er på vej.
Det har været et spændende forår i Club Danés, hvor vi som altid har haft en del arrangementer til stor glæde både for medlemmer og de mange gæster der er kommet på besøg. Vi glæder os allerede til igen at se jer alle sammen tilbage på Solkysten og i klubben.

Grundlovsdag i Club Danés
Søndag den 5. juni holder vi traditionen Grundlovsdag i Club Danés og i år der det Jens M. Jensen, fra H.C. Andersen Malaga Komité, der holder årets Grundlovstale. Der er ligeledes musik på terrassen, hvor Sandie A. Nielsen indtager scenen. Restaurant laver en lækker 2-retters sommermenu, så kom med til et hyggeligt arrangement.
Tilmelding på www.clubdanés.dk – se under ARRANGEMENTER – eller i restauranten hos Thomas.Der venter et spændende efterår på
Planlægningen af hele efteråret og vinteren i fuld gang. Vi glæder os til åbningsfesten i september og husk at følge med på klubbens facebook side samt hjemmesiden, hvor man kan melde sig til alle klubbens arrangementer – som eks.vis foredrag med Per Pallesen den 7. oktober, hvor der allerede nu er solgt over 95 billetter.

Vi ønsker alle en rigtig god sommer, her i Spanien eller i Danmark og ser frem til at se jer alle igen, snart….

De bedste sommerhilsner
Claus // formand

Bridgeklubben

Forårssæson nærmer sig sin afslutning, og mange af vore faste spillere er rejst til Danmark. Vi fortsætter imidlertid med at spille bridge mandag og onsdag kl. 15.00 i juni måned, såfremt der er tilstrækkelig tilslutning. Dersom I har lyst til at spille med bedes i derfor ringe til Gerda Ehlers på 663 495 432 eller sende en mail til gerda@ehlers.eu.com senest dagen før.

Oplysninger om efterårets aktiviteter kan følges på vores hjemmeside: www.clubdanes.dk/bridgeklubben/

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa