Det danske magasin i Spanien
Club Danés – stedet, hvor vi mødes…..

Club Danés – stedet, hvor vi mødes…..

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Det er med stor glæde, at Club Danés oplevede en forrygende af den danske klub på Solkysten den 1. september, hvor rigtig mange traditionen tro kunne nyde restaurantens Foloren Skildpadde og til hygge musik og underholdning af Bent Silvester

Vi glæder os også til at byde på en spændende oktober, hvor Per Pallesen går på scenen fredag den 7. oktober klokken 19:00.
Per Pallesen  er landskendt som den opblæste tjener Boldt fra Matador eller som Mathiesen med blotterkittel og hinkestensbriller og udødelige ydtryk som “osse li’ på en studs” og “what do you have in your tæjsk today”. Ligeså kendt er han som den ene halvdel af én af de største succes´er i dansk underholdning Pallesen & Pilmark for slet ikke at tale om Hjørring Revyen, Dansk Naturgas og Nørrebro Teater.
Foredraget byder på masser af fortællinger fra et eventyrligt sceneliv og anekdoter om elskede (og ikke-elskede) skuespiller-kolleger. Der har været flest lyse stunder i Per Pallesens liv, men et langt liv har naturligvis også budt på svære perioder – også det fortæller Pallesen ærligt om.

Den Skaldede Kok går i køkkenet og på scenen

Lørdag den 15. oktober venter ligeledes en fantastisk dag. Dagens gæste kok er ingen mindre end ”Den Skaldede Kok”, Carsten Olsen, der står for dagens frokost og efterfølgende går han på scenen og fortæller om sit spændende og til tider dramatiske liv – ”I medgang & Misbrug”. Dagen byder ligeledes på andre aktiviteter, hvor Skydeklubben Club Danés giver alle mulighed for at kigge forbi og deltage aktivt i skydningen fra klokken 11:00 til klokken 13:00.

Følg med på klubbens hjemmeside, www.clubdanes.dk – her kan du også købe billetter til arrangementerne og se flere af de kommende arrangementer og faste aktivieter i Club Danés – stedet, hvor vi mødes…..

BRIDGEKLUBBEN

Vi spiller bridge hver mandag og onsdag kl. 15.00. Mødetid senest 14.45. Gæster er velkomne. Til- og framelding skal ske senest dagen før hos Carl Tobiasen på 659 681 344 eller på mail: cetobiasen@gmail.com. Gebyr for medlemmer er 4.00 € og for gæster 5.00 €.
Husk også at melde jer til efterårets bridge før-weekend 21.-22. oktober og Efterårsturneringen lørdag 29. oktober. Tilmelding sker til Gudrun Lund-Andersen: gudrunluna@hotmail.com eller via opslag i klubben. Vores aktiviteter kan følges på hjemmesiden: http://www.clubdanes.dk/bridgeklubben/

BADMINTON

Vi er en gruppe af internationale badmintonspillere der spiller i Poliodeportivo Arroya de la Miel Belnalmamdena.
Vi spiller mandag og torsdag fra klokken 11:00 til 12:30, med efterfølgende socialt samvær i cafeteriet.
Der spilles på et pænt niveau, da nogle spillere deltagere i de spanske turneringer, der arrangeres i området.
Har du/I lyst til at være med – så kontakt Jens Gylling på telefon: 686582300

PADEL

Club Danés har indgået en aftale med padelbanerne på Lew Hoad i Mijas, kun 400 meter fra Club Danés. Blive medlem af Club Danés Padel, det sikre dig fast rabat på baneleje hele året rundt. Vi har samtidig mulighed for at bestille undervisning hos Lew Hoads dygtige padeltrænere.
Vi du være med til at bygge en god dansk padel klub op, så meld dig ind i Club Danés Padel.

GOLF

Golf Club Danés – her har du mulighed for at få rabat på flere baner omkring Mijas og vi er i fuld gang med at samle personer til det næste begynder-kursus i golf. 3 måneders undervisning som sikrer dig certifikat og handicap samt mulighed for at blive medlem af Den Spanske Golffederation – der sikre, at du også kan spille golf i andre lande og at du har din forsikring på plads, når du går ud på golfbanen.

Kom med til Banko i Club Danés – vi spiller den første tirsdag i oktober og november klokken 19:00

Vedrørende spisning se mere på www.clubdanes.dk

Vi ses i Club Danés – stedet, hvor vi mødes……
Claus Beyer Ottedahl / formand

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa