Det danske magasin i Spanien
Velkommen i DET DANSKE HUS og Club Danés

Velkommen i DET DANSKE HUS og Club Danés

Sommeren nærmer sig og nye tider i DET DANSKE HUS er på vej

Mange er begyndt at tage mod nord for sommeren, men vi er også fortsat mange der ser frem til endnu en sommer på Solkysten. I DET DANSKE HUS er det også en tid med forandringer. Vores mangeårige restauratør Thomas Schou Petersen har valgt at begynde på et nyt eventyr og fra alle i DET DANSKE HUS og Club Danés vil vi gerne takke Thomas for hans store arbejde igennem de 14 år, hvor vi har haft glæden af hans altid store hjælpsomhed og hygge i klubben. Vi kommer til at savne Thomas og Kim i køkkenet. Der skal lyde en kæmpe tak for jeres indsats og vi håber, at vi fortsat får glæde af jeres selskab i klubben.

Dette betyder også, at vi her i starten af maj kan byde velkommen til vores nye restauratørpar i klubben og der er lagt op til nye spændende tiltag fra deres side, til glæde for både medlemmer og gæster i huset. En større præsentation følger – og mere information vil være at finde på www.detdanskehus.es, www.clubdanes.dk og www.lacocinadanesa.es
Dette betyder blandt andet, nye åbningstider – nyt menukort og meget mere – så vi glæder os til at kunne afsløre endnu mere i den kommende tid.

SUNNY & FUNNY MUSIC FESTIVAL

Sidste år var første gang vi afholdte en Mini Musikfestival – og det blev en kæmpe succes, hvor mange hyggede sig hele eftermiddagen. Nu er vi klar med endnu en fantastisk musikdag i klubben, hvor vi skal nyde sange af blandt andet: Frank Sinatra, Neil Diamond, Prince, Beatles og meget mere – kom i klubben den 13. maj – billetter sælges på vores hjemmeside for kun 20 euro – så er der til gengæld musik hele eftermiddagen – baren er åben for dejlige kølige drikkevarer og køkkenet er klar til at sørge for lidt mad til maden. Så vi starter lørdag den 13. maj klokken 13:00 og forventer at slutte cirka klokken 18:00 – kom med til en hyggelig dag i klubben, hvor det er tilladt at både hygge sig og danse til den gode musik.

Jeg vil gerne slutte af med at ønske alle en god og hyggelig sommer – og jeg håber, at mange af jer fortsat vi komme i vores hyggelig klub sommeren over, hvor der som sagt i år vil være meget mere åbent i både klub og i restauranten. De nye åbningstider vil være at finde på vores hjemmesider.
Til alle jer der er rejst til Danmark eller er på vej – vi glæder os til at se jer i DET DANSKE HUS, når I kommer tilbage – husk, DET DANSKE HUS – er stedet, hvor vi mødes….. De bedste hilsner
Claus Ottedahl
Formand i DET DANSKE HUS / Club Danés

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.