Det danske magasin i Spanien
Grundlovsmatch på Lauro Golf Resort

Grundlovsmatch på Lauro Golf Resort

Søndag den 30. maj 2021 blev der traditionen tro afholdt grundlovsmatch på Lauro. Lige en uge for tidligt, men grundet anden match på Lauro Golf den 5. juni, blev matchen afholdt den 30 maj. 100 voksne og 15 unge var mødt op på en skøn dag og matchen blev spillet på den gamle 18 hullers bane. Rød-hvide farver dominerede golfbanen denne dag og præsident Tove Pedersen var klar fra morgenstunden, med scorekort og matchinfo.

Der var udskænkning på hul 10 med forfriskninger, sandwich og frugt. Der blev spillet stableford i to rækker for danskere og to rækker for andre nationaliteter, samt scratch-præmie til bedste spiller på dagen.
Til stor glæde for Tove, var halvdelen af deltagerne danskere, hvilket viser en dejlig interesse for dagens match på Lauro. Stor tak til alle fremmødte!
Efter matchen, var der pyntet op i gårdhaven med røde balloner samt dannebrogsflag, røde/hvide blomster, duge og servietter, klar til, at spillerne kunne sætte sig ved 4-mandsborde og nyde en velfortjent 3-retters menu.
Spansk guitarmusik fyldte gårdhaven, hvor stemningen var helt i top.

Vinderne blev: A-rækken:
1: Henrik Dam Hansen hcp. 16.8, 38 point.
2: Jess Krelskov hcp. 2.9, 37 point.
3: Lars Ole Bell hcp. 11.1, 36 point.
B-rækken:
1:Jens Eibye hcp. 23.8, 36 Point.
2: Marianne Agger Nielsen. hcp. 24.2, 34 point.
3: Lene Dahl Jørgensen. Hcp. 29.0, 34 Point.

Nærmest flag:
Hul 2: Jeanine Rehlinger.
Hul 4: Kevin Kemeny.
Hul 11: Ignacio Garrido Montañez.
Hul 14: Gabrilla Wats. Længste drive
Hul 13: Damer: Dorthe Bank Lauridsen. Herrer: Kevin Kemeny.
Dages sponsor var Galpe-Reale, forsikringsfirmaet, som havde sponsoreret de store flotte præmier til alle, i samarbejde med Vypsa, Volvo Gordoba.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.