Det danske magasin i Spanien
Club de Golf Dinamarca på San Roque

Club de Golf Dinamarca på San Roque

Den 16. september indledte Club de Golf Dinamarca efterårssæsonen med et besøg på den fantastiske San Roque Old Course med YourAssets (tidligere ELPS) som sponsor.

Banen er i perfekt stand, greens lignede kunstgræs, men var flotte nedklippede ægte græsser. San Roque direktionen afviser alt brug af plastik på banen og gav en flot drikkedunk til alle spillere med logo. Der er på banen opsat vandstandere til opfyldning, og mange troede det var fadøl i hanerne! Men det var dog kun vand!! Fairways og bunkere stod skarpe og alle kanter klippede til perfektion. Der var stor tilslutning fra både nye og ”gamle” medlemmer. Alle kørte i buggy med gun-start kl. 10 og fik en stor oplevelse sammen med medspillere, det gode vejr og selskabet.

Da alle havde underskrevet deres scorekort og afleveret til matchledelsen, blev der nydt lidt kølig vin og øl på terrassen foran klubhuset.
Da resultatet var gjort op, gik alle til bords, hvor snakken gik lystigt. Efter en dejlig middag med forskellige tapas, paella og dessert, var det tid til præmieoverrækkelse som Bjarne stod for sammen med Peer.


Vindere:
A-rækken blev vundet af Klaus Juhl med 35 point, nr. 2 blev Peter Andersen med 35 point, nr. 3 blev Lars Ole Bell med 34 point, og nr. 4 blev Peer Andersen med 32 point. B-rækken blev vundet af Janne Falkenberg med 41 point, nr. 2 blev Marianne Agger Staunskær med 38 point, nr. 3 blev Mette Skovgaard med 36 point, og nr. 4 blev Jan Petersen med 35 point. C-rækken blev vundet af Jens Eibye med 36 point, nr. 2 blev Claes Andersen med 34 point, nr. 3 blev Lene Dahl Jørgensen med 33 point, og nr. 4 blev Lene Jacobsen med 33 point.

Det populære holdspil blev vundet med 120 point af Helle Agesen, Marianne Agger, Jens Eibye og Claes Andersen. På andenpladsen kom, med 112 point, Mette Skovgaard, Janne Falkenberg, Flemming Stoltze og Brian Løvgreen.

Flagpræmierne blev vundet af: Tove Pedersen, Poul Ragone, Ulrich Madsen, Laila Schrøder, Claes Andersen, Henriette Dideriksen og Bjarne Plahn.
Efter præmieoverrækkelsen nævnte formanden, Bjarne Dideriksen, kort klubbens næste match på Santana, som er Club de Golf Dinamarcas klubmesterskab. Klubmesterskabet afholdes over 2 dage med månedsmatch fredag den 28. oktober, og finale lørdag den 29. oktober med efterfølgende galamiddag om aftenen.

Stor tak til YourAssets for sponsoratet og stor tak til San Roque. Fantastisk bane og service. Vi håber det kan gentages til næste år.
Det var herefter trætte glade golfere der vendte næsen hjemad.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.