Det danske magasin i Spanien
Club de Golf Dinamarca på La Quinta

Club de Golf Dinamarca på La Quinta

Igen fuldt hus på deltagerlisten til årets anden match på La Quinta, som denne gang blev spillet på A og C-sløjfen. Alle buggys stod linet op i flotte rækker og der blev kørt til respektive tee-steder så starten kunne skydes i gang præcis kl. 09.00.
Til matchen havde Club de Golf Dinamarca dristet sig til at køre en test med registrering af de løbende
golfscores digitalt via et link til danske Golfbox. Baggrunden er at vi ønskede bedre udfyldte scorekort, en hurtigere opgørelse af resultaterne og selvfølgelig få en så korrekt vinderliste som muligt. Ligeledes at vi efterfølgende kunne sikre at alle spillere tilknyttet til hhv. den spanske federacion og den danske golfbox fik deres scores indleveret efter matchen.

Vi oplevede kun et par naturlige bums på vejen i forbindelse med testen, og er glade for at vi allerede her første gang kunne se effekten. Stor tak til alle spillere for tålmodigheden og især til de scorekortholdere som havde accepteret at hjælpe projektet godt i gang.
UBP Luxembourg – dagens sponsor, var mødt talrigt op både for at deltage i matchen men også for at
servicere de mange spillere som gik tør for krudt på greens, hvor der var en del som fik lidt udfordringer
med hastighed og fald på greenen.
Restauranten var klar til at servere en 3-retters menu efter at vinder/taber-drinken var konsumeret, og
under middagen havde UBP Johnny Bisgaard muligheden for kort at give forsamlingen en orientering om investeringsbanken UBP, samt de services de er specialister i.

Formand Bjarne forestod præmieuddelingen, og resultaterne var som følger:
A-rækken blev vundet af Klaus Juhl med 31 point, skarpt forfulgt af Hans Peter Christensen med samme antal point men med et højere handicap. Tredje pladsen gik til formand Bjarne med 30 point og Hans Sandberg tog fjerdepladsen med 29 point. B-rækken blev vundet af Hans P Christoffersen med 34 point og også her skilte kun handicappet mellem første og andenpladsen, idet Carl Christensen også fik 34 point på andenpladsen. Jane Sandberg fik 33 point på tredjepladsen, og Bjarne Plahn nåede 26 point på fjerdepladsen. C-rækkens førsteplads gik til Henning Clemmensen med 29 point, Susanne Brandt fik ligeledes med 29 point på andenpladsen, Gitte Haageman med 26 point på tredjepladsen lige foran Inge Strauss med 24 point på fjerdepladsen. D-rækken var også tæt med Annette Rosengren som vinder med 29 point, Lene Dahl Jørgensen med 28 point tog andenpladsen, Flemming Møller Jensen klemte sig ind med 27 point på tredjepladsen foran Annette Friis på 26 point.

Gæsterækken havde Christian Juhl som vinder med 30 point, foran Henrik Stig Nielsen på 28 point.
Holdspillet blev vundet med 101 point og holdet her bestod af Klaus Juhl, Henrik Friis, Christian Juhl og Kim Stender. Andenpladsen blev taget med 97 point og bestod af Rudi Landsdorf, Carl Christensen, Helle Agesen og Laila Schrøder.

Stor tak til UBP Luxembourg for sponsoratet.
På gensyn til næste match fredag 17. marts 2023 på El Paraiso.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.